Adblock/Adguard/DNSCloak/NextDNS 係咪廢撚咗? (7)

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
我2個人2部iphone已經爆左

或者你可以每人幫佢地獨立申請一個acc
我諗住router搞一勞永逸
咁我自私用算了
Router攪考慮下adguard home

要買raspberry pi了
我用NAS裝左
成屋所有device都block 晒廣告
幾方便….
巴打有冇聽過pihole?
好似出名過adguard home
有聽過,但用開adguard pro,覺得都幾好用
就用埋adguard home
都block 得幾全面就無再研究pihole
無知一問,假如我用你講個app block完廣告,跟住我玩隻game,有啲獎勵係睇廣告拎既,咁會點
睇唔到廣告,拎唔到獎
熄左個Block廣告再玩隻Game
潮偉巴我想問下lihkg係咪要加新domain因為呢排開始見翻廣告了
唔嬲有 睇你識唔識搞
上面有教
做到
唔係單有website
咩app先
新機連續兩日,一晚用11%左右電,睇記錄得Adguard Pro背景行緊係咪唔正常?

利伸:見第一晚用11%電第二日已經刪APP再跟第一頁重裝左一次
轉用NextDNS
試下先 Thanks.

有冇計去左個空白,JB都得
求救 ios Adguard Pro唔知點解YouTube screenplay scan唔到屋企個電視 但係熄左個vpn就連到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞