Adblock/Adguard/DNSCloak/NextDNS 係咪廢撚咗? (7)

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
ok thx巴打
blokada 用家表示長期會係 background
暫時估計係因為一有任何 network activity 都會經過 blokada 個假 vpn,所以就計 blokada 有 background activity

我自己多 message app 都幾多通知,所以個背景時間勁高,不過全日計都叫做係 10% 內

ios pro版 我係咪set錯地方先用唔到
唔係呢度
Lm
上緊連登硬係有個adobe cloud block唔到,硬係爭咁啲野咁
ig啲in apps嘅廣告係咪都係block唔到
第二點度
可唔可以揀邊啲app block
邊啲唔block?
大家check check

今日Apple Private Relay 唔work

adguard 又block 唔到

用緊某台

莫非又做野
仲用緊舊版ADGUARD PRO V2.1.2 IOS 14.5.1
開某D APP時會不斷重連WIFI 有冇得搞唔想UPDATE ADGUARD PRO 重新SET過
Update會無晒D Setting架咩?
我而家用緊隻app大改前既一個版本 成年冇update過 update做新版既話應該要跟#2重新set過
無得揀app block
你subscribe 一個list 試下, 多過1個list 有機會係咁.
試過都係唔得
我會recommend 裝過新version, 你可以先backup 你個block list 咪得.
好 我試試先 唔該晒
你反正做, 就做得乾乾淨淨. 成個app 刪左佢, 再重新download 過.
要up 之前用ios14.5開始用唔到舊版
仆街了 舊版方便好多
請問以往黑五adguard family大約幾錢?
你又係好似我咁斷wifi?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞