英國學車+考牌討論

653 回覆
57 Like 2 Dislike

其實一個weekend south west 玩唔玩得晒?

成個south west咁大點可能呀 來回冇咗10粒鐘, 仲有咁多景點喎...

如果真係冇時間不如分幾次睇, 第一次去Bath(超靚 )同Bristol先,話晒都算係城, 第二次再去Torquay同Paignton行吓遊吓船河, 第三次再去Cornwall盡頭啲景點 (Land's End, Minack Theatre, St Michael's Mount夏天日長夜短嘅話應該可以一日行晒呱)

但咁樣都仲有好多景點去唔到例如Tintagel/Dartmoor/Newquay/St.Ives嗰啲
嚟緊冬天, 西南呢邊成日大風大雨,你都唔會想嚟

成個south west咁大點可能呀 來回冇咗10粒鐘, 仲有咁多景點喎...

如果真係冇時間不如分幾次睇, 第一次去Bath(超靚 )同Bristol先,話晒都算係城, 第二次再去Torquay同Paignton行吓遊吓船河, 第三次再去Cornwall盡頭啲景點 (Land's End, Minack Theatre, St Michael's Mount夏天日長夜短嘅話應該可以一日,行晒呱)

但咁樣都仲有好多景點去唔到例如Tintagel/Dartmoor/Newquay/St.Ives嗰啲
嚟緊冬天, 西南呢邊成日大風大雨,你都唔會想嚟

問住咁多先
London southwest想學棍波 有冇師傅推介

Canada water 個頭
Sorry我依家先發現睇錯咗做south west
但canada water係south east london喎
Anyway你喺呢度入你個postcode搵吓啦 https://www.gov.uk/find-driving-schools-and-lessons
另外London好似大部分都28~29鎊一個鐘,就算最平都25鎊 [/member]
[/member]

手殘 對唔住
Anyway唔該你
[/member]

手殘 對唔住
Anyway唔該你

我之前有個師傅係East Ham 果頭,都OK,不過唔知對你遠唔遠
教得OK,不過英文有少少巴基斯坦口音
利申:Barking 1take pass
你有興趣就留個telegram 俾我啦
樓主邊間insurance? 我係exeter讀緊書考左牌想平平地買翻架peugeot/volks, 知唔知邊間二手車店好啊?
其實可以跟Insurance group 去揀車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞