英國學車+考牌討論

653 回覆
57 Like 2 Dislike
上個月考第5次終於pass
車已買

恭喜買左咩 得閒出尼飛番一轉

係咪會有英國車聚,利申超級無敵錢七留名

我都想攪個英國車聚玩下roadtrip 巴打邊頭
利申: 我都係錢七 不過英國d路咁正,係到揸重好過係香港比部超跑你玩

London 呀

[url]我而家讀緊master 之前去過somerset, 風景好正 [/url]

好似好遠

sorry 就係因為成日打錯我先改埋依個名
上個月考第5次終於pass
車已買

恭喜買左咩 得閒出尼飛番一轉

係咪會有英國車聚,利申超級無敵錢七留名

我都想攪個英國車聚玩下roadtrip 巴打邊頭
利申: 我都係錢七 不過英國d路咁正,係到揸重好過係香港比部超跑你玩

London 呀

[url]我而家讀緊master 之前去過somerset, 風景好正 [/url]

好似好遠

sorry 就係因為成日打錯我先改埋依個名

唔係藉口喎
好informative
Thank you巴打
Thank you巴打

thanks 不過我係女
依家架車壞咗要劏車邊度都去唔到
Thank you巴打

insurance有無包租車用? 有D包一個星期喎
Thank you巴打

印象中係冇包 反正未夠25考到牌又未夠1年都唔會租到車
坐住老豆架車先

btw 有興趣就捧吓場like吓啦
https://www.youtube.com/watch?v=dXI24FbuF_k
Thank you巴打

印象中係冇包 反正未夠25考到牌又未夠1年都唔會租到車
坐住老豆架車先

btw 有興趣就捧吓場like吓啦
https://www.youtube.com/watch?v=dXI24FbuF_k

自膠 搵到咩brand喇 絲打多D介紹下你果面有咩好玩既路, 我本身好中意揎車, 英國D鄉下B road真係好好玩. 超少少速又吾會捉
英國好撚難考

肥咗3次,後尾把幾火返香港補十個鐘再香港考

香港一take搞掂

呢家全公司無幾乜人手車夠我好
自膠 搵到咩brand喇 絲打多D介紹下你果面有咩好玩既路, 我本身好中意揎車, 英國D鄉下B road真係好好玩. 超少少速又吾會捉

條片幾靚,好有Slowtv feel
如果成日都會開車,其實可以整live stream, 我見都會有人睇
你講果頭我都好想去睇下,不過而家係London 揸過去,我諗都要一整個weekend,去過最靚就真係highland, 任何一條路都好靚,最靚係GlenCoe, 之前James Bond 都好似係果度拍
英國好撚難考

香港一take搞掂

印象中呢個post得你同另外兩條友唔係1 take
英國好撚難考

香港一take搞掂

係唔係一take 有咩所謂
好多時好睇運,考官,路面有冇啲仆街仔,同埋考場
利申:倫敦 1 take pass
英國好撚難考

香港一take搞掂

事實上英國真係好難考,我覺得如果運氣唔好/經驗唔夠無可厚非
你講果頭我都好想去睇下,不過而家係London 揸過去,我諗都要一整個weekend,去過最靚就真係highland, 任何一條路都好靚,最靚係GlenCoe, 之前James Bond 都好似係果度拍

scotland冇得比啦 真係超靚
不過如果講england靚嘅地方我會話係北部或者西南
btw呢兩條係之前睇到覺得好靚嘅
https://www.youtube.com/watch?v=r-BLqnOj30k
https://www.youtube.com/watch?v=4Ss7INhWcUs
Thank you巴打

Thank you 絲打
部車本身好舊?
我覺得係英國揸ford, vw, 同埋啲日本/韓國車最穩陣

諗學車諗左好耐
留名追POST先

wow 40000 ?幾多年車
好想換車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞