試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(22)

1001 回覆
51 Like 57 Dislike
阿慈 隔山打牛
好撚無聊
講隔山打牛講左10分鐘
邊有鬧
Yanny 開頭的確未明修個思路
而佢演繹嘅觀點就係好簡單嘅二元對立
但事實除咗呢個可能性外
往往都會俾好多因素影響 所以修認為唔應該咁樣概括
道理就好似出面班癲狗話佢地唔表態只係為咗搵錢一樣
觀點與角度 冇需要說服對方 理解到就夠
條片有10%又係串鳩表態個陣

個班叫試當真求其po全黑story交功課既人
https://youtu.be/qOqlNCSv8Gw

成晚有條四眼仔痴住caca 佢係?
經理人
成日都公開處決呀慈
明明jessica做戲比佢更屎
但又無人出嚟「指導」佢
阿慈喺live搶口嘛 咪係live俾人話
ca姐"戲屎" 呢d唔洗係live講 係鏡頭後講得啦
其實佢哋講咗好多次鏡頭後係冇屌柒阿慈
係阿慈成日謝票場衝出嚟柒先要公開處決
重要係許腎/豪哥搵埋位畀佢走或者幫佢兜埋都唔走先屌
一開始呀慈都未衝出嚟就俾呀修批評佢啲演技喎
我記得修一開頭係讚阿慈有進步
跟住先批評佢之前嘅演技
原意應該係想讚多過彈(我估)
不過睇嚟大家淨係想睇佢讚嗰part
最記得之前用咗半個鐘屌佢一拳打落阿修到
論低質你就真係不相伯仲
其他人反locker都冇你反得咁低質
因為你當初反locker個原因係"人地睇rb唔上謝票埸"呢樣野太深入民心
風向有冇變緊, 人地有冇"飛起個channel", 呢d遲下就知
日久見人心 我都想睇下要久到幾時先見到
人皆可見
我希望你到佢7月返黎嗰陣都係咁勤力捉佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞