試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(22)

1001 回覆
51 Like 57 Dislike
簡單啲講
yanny係冇救
死症嗰隻
對戲劇理解錯誤
然後做人心態唔好
呢啲基本上係秋生級先幫到佢(詳情你睇杜汶澤套大師班)
見呀慈咁耐講野都仲係咁 有時睇到好炆
柒完都仲係咁
好似一個大家姐睇住班細佬妹feel
琴日我聽佢講野都好炆
佢會為左同人 social而兩倍速睇戲
真係好唔respect
好痴線
Yanny 做阿婆 有冇搞錯呀!
https://youtu.be/Hd2F8Ya4-_U

#心理 #心魔 #個人發展

試映劇場《Tell me心魔!》|試當真
發佈日期:2021年6月21日
彩⾊ | 2021 | #心理、#心魔、#個人發展| 粵語 | 中文字幕 | 5’42

故事簡介:
豪哥跟自我心魔對抗了364天,今日,他誓要徹底克服心魔。

主演:
蘇致豪 @official_sochiho
許賢 @official_huiyin
Yanny @Yannyyc
Ernest @ernest_pch
我記得豪哥心魔唔係咁嘅樣架喎!
我聽到嗰時都有少少驚訝
但同時覺得佢直接承認呢樣我都係欣賞佢嘅
都係香港人普遍打卡心態
阿慈感覺係想做藝人而去演戲 仲搵緊方向咁
兩倍速有咩問題 人地點睇戲都要管
琴晚游學修屌左成晚netflix唔尊重 但又自爆讀書時睇戲會訓/走左去
其他幾個又唔敢駁佢係到係係係
yanny駁佢又話人唔明
一言堂到爆
都話修認係同 Yanny
但修嘅思路係講緊唔應該用賺錢黎概括呢個做法
迎合大眾可以係為咗賺錢 =/= 為咗賺錢只能夠迎合大眾
唔知咁講你明唔明
佢咪唔認同yanny個講法囉 係咪你唔知佢地嘈乜
唔認同咪唔認同 但佢一黎就起哂桿係咁鬧yanny
又話自己重覆左好多次 係yanny唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞