試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(22)

1001 回覆
51 Like 57 Dislike
上面幾個唔該自律下 心事台內容拎出黎講咁仲有邊個課盲撐毛
要傾就自己開個盲撐group傾
佢地討論左大部份定有限度 條界係你訂?
我淨係知channel有條界就係唔好講收費內容
游學修講過心事台嘅嘢公海講少少係可以
點解唔使講啫 我講一百次都唔關你事啦
從來無呢條界線 只係你嘅自我期望而同時放諸於他人身上 你入場睇完套戲咪最多唔希望人劇透哂啲內容 人地比完錢入場 之後中意公開定私人討論 有限度定無限討論 其實真係完全唔關你事

你只係比錢做入場費 完全觀影無受到影響 最重要嘅係連創作者都無出聲 惟一令你唔舒服嘅可能係你有果份”獨有感或優越感"而覺得受到破壞 人地講兩句咪起哂槓
我比左錢有優越感好正常 唔係我做咩比錢
兩隻字講哂:想紅
做呢行邊個唔想紅? 爭在係用咩方式紅
所以阿慈真係冇錯

好似大家咁講,的確係一場賭博黎
賭贏咪可以再往上走
賭輸咪自己承受

但阿慈暫時都未picture 到賭輸左嘅後果
一直都唔明點解咁鍾意咁多人開live,多人但又做唔到成堆fd圍爐你一句我一句既氣氛,微辣咁多人都唔會78個咁開啦,咁樣一定會有人特別靜,要佢地坐係到不如比佢地做私人野仲好,所以一直唔明屌locker做乜,佢係到咁多人都係插唔到嘴9成自閉有乜意思,而家live永遠都係修哥做主導,腎仔擺後,豪哥睇狀態,其他成員接近9成自閉坐係到,係yanny上期好d,之前覺得因為修哥搶曬d野黎講先咁,但琴日接近一半時間圍繞住呀慈,但都唔覺得呀慈有幾活躍,證明根本係成員能力問題,點解唔試下熊仔頭咁,四台柒左之後人地開多好多live,次次都兩個兩個咁,練到而家基本上每一個人開live都無問題,搞多次四台派邊個出去主持都得,呢d野真係要逼要練,少d人開責任重左就會逼到野講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞