試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(22)

1001 回覆
51 Like 57 Dislike
謝票場頭段講世界杯12碼修仔搞乜鳩,點解會成日唔明yanny講乜
係呢個例子入面修仔真心戇鳩
平時踢開波都唔知球員既專業係乜?連yanny唔識足球都明呢個道理,佢居然唔明
修哥養生加油
睇返佢哋玩avalon笑到反艇
Ernest豪修果種鳩令到娛樂性大增
腎仔最後好撚慘
個benny真係柒到核爆,屌完人又拗底,live講佢對兩條片有意見又話阿修做鳩佢,嗰個阿朱又幫佢搵邊個喺live度爆佢個名出嚟,幾條友都cls
佢完全唔識分曲直先係問題,人哋講吓笑佢都超認真對待
但benny俾嘅意見幾好
https://youtu.be/Rntsi0cVGgY
#編劇試當真 #尷尬 #殺手

試映劇場《尷由自取》|試當真
發佈日期:2021年6月28日
彩⾊ | 2021 | #編劇試當真、#尷尬、#殺手 | 粵語 | 中文字幕 |4’47

故事簡介:豪哥在餐廳撞到熟人,怕尷尬不打招呼,卻令朋友招惹殺身之禍......

演出:
許賢 @official_huiyin
蘇致豪 @official_sochiho
倪安慈 @ngaionchi_kathy
火柴仔 @matchchet
呢條編劇一般質素
唔知係咪唔想用編劇title趕客 今次係description先落
再睇返原來舊果3條都改左title
咪落咗係thumbnail囉
個原劇本真係好普通 但佢地中間加左果part 幾好
如果話呢條片係蘇豪一個carry都唔過份
係啵,但係都細隻左無留意到
同埋無左title ep1 ep2有d唔慣
豪哥演技
編劇唔掂, 同Ellen無得比...
睇到一頭霧水…
果種感覺唔係到底睇左d咩果種
ending 個下我諗起買兇拍人
我真係好想有人話畀我聽
阿倫狄龍未做演員之前……係一個殺手
係真心唔知講咗咩果種 但我覺得間唔中一條都 ok 當睇下觀眾啲劇本
我都覺,好撚好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞