試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(22)

1001 回覆
51 Like 57 Dislike
賽後檢討叫做會係謝票場分享少少既
錢多錢少啫
冠名贊助 淨係出名 可能係 好似係
同阿平換啦

今集內容冇咩起伏

淨係記得睇阿平跑
咁而家都好, 廢話少講, 即刻開波
再玩埋成個鐘都黎, 我都睇到攰

但好多時個鏡頭chok到乜咁, 又郁得好快
跟住又out fo, 呢度睇得唔太舒服
完全無野威脅到殺手 能力太屈上加屈
冠名贊助only
係囉 所以話佢地計得準係無錯
例如開頭寒暄下 或者宣傳嚟緊有咩戲上個啲?
睇完綜藝大片聽日又有fifa直播試當真節目好撚豐富
殺手太早死就無野睇, 但太無敵又的確會唔好睇
真係好難掌握
而家都好好睇啦, 起碼我睇得幾投入, 好緊張
但阿修係最後一秒死, 真係控制得太準啦掛
睇左3集試玩毛
我覺得試當真有casper係件好幸福嘅事
其實要殺手每次殺完人都要入房拎下一樣武器
我諗就係想減低返殺手嘅能力
不過見唔到caca公仔=假死係難啲get到嘅
修仔咁勁都係去到最後先知仲要係唯一一個get到嘅人
所以我覺得提示卡應該要透露殺手嘅特徵
等其他人估密碼同時估埋兇手喺邊個
咁樣先可以將死亡筆記發揮到功效
完全無殺手嘅提示又唔知道有假死嘅情況下
一定會抵冧咗自己人
非常同意!
我覺得扮鬼真係屈左D
但兇手要1打8都好困難, 好難取到平衡
多返少少兇手線索就好好多
早啲發現可以向佢入房攞武器前搵人困住佢 其他人慢慢搵密碼
人如其名鄧月平
仲玩大電視...
飛住睇
Casper! you know it's summer now
如果ca姐件袍有少少唔同嘅會唔會好啲?
即係唔係話要好唔同,不過有少少要認真睇先睇到嘅唔同咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞