試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(22)

1001 回覆
51 Like 57 Dislike
如果阿平今集一開波就比人殺 真係哭撚死
反而好奇個時限係真定假
集集都好似就到timing啱啱好去到遊戲尾聲
LD發真係自帶搞笑氣場
一出場已經開始笑
原來每個人死咗之後有公仔屍體
係一個提示嚟

當初唔明點解又有公仔屍體又要披白袍
原來有假死
Jessica 偵探look好撚正
熊仔頭同arm channel 合作出綜藝 啱啱都有新片,不過係玩獎門人嘅game
其實3隻都係有內鬼/鬼中既內鬼
下次應該要玩其他形式既綜藝
認同,雖然成集都keep 住好笑
但已經無上一集果種驚喜
其實唔算隱藏,個公仔係好大嘅線索,只係冇人察覺到啫,反而上次豪腎就真係完全冇線索爆出黎
我無乜留意d公仔
我只係知有caca個story既相
其他有咩提示?
前面仲有人話計得幾準
不過睇呢啲綜藝唔好諗咁多會開心啲
最簡單嘅標準 好睇就得
隻game入面完全冇廣告但戶戶送都肯sponsor嘅
修同kaki食嗰啲零食算唔算廣告
因為好似你話齋,無咩廣告可言,連logo都唔覺眼
兇手可以扮鬼會唔會太屈
caspar應該每次都有控制時間
見太慢應該就比提示/催佢地快d
最後決戰位點都會拉上補下少少造返d緊張feel
真心嘅 我覺得開頭同結尾可以比多啲時間佢地吹下水
或者賽後檢討 甚至抽離個節目 講下近況
雖然會更加似running man
但係個氣氛會同觀眾親近啲
純屬個人睇法
ps 真係進步咗好多 拍攝 剪接 鋪排 配樂
所有嘢都純熟咗 期待下次試玩毛
我覺得兇手可以扮鬼但偵探冇線索有d唔fair
而家要靠鬼俾線索但唔俾講野搞到偵探get唔到
同埋廣告商咁好人 淨係擺title就得?
覺得如果有嘉賓嘅話 應該每次開頭有啲小遊戲等佢地熟啲入局先 當比觀眾明個game個背景都好 直接開game好似有啲怪 另外玩緊果陣發覺好多個shot都好靜 加多啲配樂無咁寡
攝影:阿慈世一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞