試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(22)

1001 回覆
51 Like 57 Dislike
下次再玩真係要對所有嘢都要有戒心
不過又咁 上次忍者蘇豪許賢都已經係披著紅藍皮的綠人
今次先第三集,大家都爭啲經驗
遲啲應該會愈嚟愈好睇
但好似冇乜講過鬼魂除左唔可以講野同直接比提示之外仲有冇咩限制
照道理locker同腎係知道caca係兇手
腎仔嗰下提示太唔顯眼
佢2個大可以長期跟住圍住caca, 等大家知有古怪 提防caca
睇完 覺得都幾有驚喜
對比上一集忍者喺度跑來跑去 好睇左好多

今次真實感強好多
本身想話節奏太快 有幾個人好快死晒 冇乜對白有啲可惜 但原來都拍成45分鐘
阿平無咩發揮好可惜
而且兇手有得扮鬼屈左D, 真係好難發現
好好睇
其實之後綜藝每次請一兩個嘉賓上黎都幾好
其實覺得佢應該開放/剪埋 鬼點樣溝通去+合作做野令殺手現形
或者做任 (但又會比人話抄among us)
宜家咁樣變左早死就冇鏡頭/冇曬參與度 又睇唔到佢地點樣令件事綜藝
發揮唔到佢地定位或繼續建立佢地綜藝上既角色

其實一開始見到ca姐呢個表情已經估佢可能係兇手
成班鬼去圍住 Jessica 但係咪導演唔比
定鬼之間都唔可以互相講比邊個殺
太多人啦
8個本身都己經好多
今次9個 個個都冇乜鏡頭咁 最記得係豪哥only
去到最尾先得修哥發現Ca 姐無屍體
今集節奏好好
佢好似都唔知?只係最後啲鬼大集合佢發現無 Jessica
今集好睇
牙慈俾牙修嚇親個到笑死
好好睇
又唔會太多既 running man 無挑 都係集集咁多人
係時間剪接上攞得準d 或者 分上下兩集 咁樣剪?
今集衰在係死左就少左好多表演機會
所以許賢同locker好少鏡
我都有投
睇曬,今集好正不知不覺就45分鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞