(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(13)

1001 回覆
14 Like 14 Dislike
你呢啲細蚊仔肯定未出過嚟社會做野, 同事請假要你頂佢個位, 你仲唔感激流涕跪地謝主隆恩?

啲思維支那人咁
咁反Luna 仲好啦
@神父
隱性誇粉探測器
很好....你很腦殘嗎....敢這樣講芙蕾雅.......我死也不會放過你。我給你兩個選擇。
1:我把你送去給鬼灯
2:你給我做好心理準備...因為死亡已經降臨在你身邊了。
你逼我的,聖使之裝:裝備:聖冥靈武:真-聖星夜嵐靈刀、真-星夜慄凜靈刀
你給我受死吧:雙刀絕技:奧義,滅靈,賦予亡者戰魂力量,星夜冥靈閃-一式、奧義,聖靈,賦予王者戰魂力量,星夜聖靈閃-二式
要是敢在這裡再說一次反芙蕾雅,你就別怪我不客氣了
同意!我又想講上床,唔好引我
做佢同事真係好 有啲咩事就可以搵佢頂更 人財兩收
原作者冇jer住Oga,睇返Oga個道歉po見佢哋都和解咗
後來作者寫咗個blog解釋點解自己會嬲,都有叫人唔好再討論件事
雖然Oga拎二創嘢嚟盈利係有問題(嗰日佢live有開sc),但都和解咗,唔知點解仲燒緊
Luna毫無死角
做咩燒到牙櫻牙星牙火牙鬼度
宜家係你牙兔鏡頭前都唔睬人
衰啲講即係將私事搬到公司仲影響埋份工
一句起兩個止都唔係完全無視喎
hea下都冇咁肉酸
百合不了
唔怪得個POST無啦啦又爆發
原來係有CREW引戰
sub數太低
加埋前世都唔夠
sub數低咁神父係咪要反埋彩虹...
通靈
超市=hololive
朱古力批=會長同生日蛋糕
唔岩就要打
講過好多次 明知人地唔妥你都要逼人營業
太on9了吧 35星街二人
會長都唔會逼阿夸啦
我唔係xxx
係你xxxxx
請造句
我買左獅子果盒red bull一盒,運費要855港紙
神父一向反彩虹啦😂

扮係虹粉但實際上黑彩虹
講無火機咪算,朱古力批有點浮誇
你唔知姐⋯
阿夸係想買朱古力批送比可可慶祝生日,
唔通下下乜都講到白晒做到出面咩,
咁咪仲假比人話營業。
係,我都想睇金斧頭一下闢開個箱係咩感覺
岩岩睇過,加埋運費隻公仔要1400蚊港紙
痴撚線
百合我都啱,扶他都啱,男男就no啦
係youtube發現左一個幾正既youtuber希望大家follow下
主打係飲食 雜談 打下機 訓教
https://www.youtube.com/channel/UC9ruVYPv7yJmV0Rh0NKA-Lw

[/quote]
[quote]

post錯post屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞