(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(13)

1001 回覆
14 Like 14 Dislike
最後一日先出嚟吸會長人氣扮好人,虛偽

btw 71之後都應該收皮啦
情感上點會接受到阿夸 係咪痴撚線
個個幫會長 你避會長
仲少sub過公主
只係社恐thanks
彩虹社唔知係沒budget打廣告
定根本唔想用錢打

係分得出彩虹社廣告係少撚到仆街
雖然好多人話係通靈, 但我又受喎

本身係龍心事件了解下咩事嚟先唔覺意入坑,而家 cover 逼走埋我覺得最敢言嘅會長,真係 p佢個街。

佢哋已經唔係特別喺節目入面大講特講, 敏感到不經意提到都要政治審查真係痴線。 小粉紅批鬥佢哋好合理,反正佢哋日常嚟。
Cover 睇同共碩合作&中國市場真係重要過藝人本身嘅自由發言和創作自由?

龍心後期道歉單嘢都已經有少少唔滿意,不過道下歉都叫可接受範圍。近排係越嚟越多見到旗下以真同直見稱嘅 vtuber 講嘢就住就住 同欲言又止。

咁就住就住 同成日都有口難言法,我睇條撚到 真 同直嘅賣點咩?

以前係 yagoo 粉,信咗佢會盡力保護好藝人 同欣賞佢成功 令聲演嘅人都可以由幕後固定位置變成用聲嘅偶像。 而家咁嘅樣,我要追直接去追 AKB48 唔好? 反正都係就住就住有咁重包袱,起碼人哋係擺明車馬我係賣假意嘅包裝。

Aqua 唔 Aqua 我就唔知,反正無睇開就唔知黑唔黑,不予置評。 不過以垃圾 Cover以目前嘅行為睇, 就算真係有好似個 post 咁講揾洋蔥做 主打去 amuse 中國市場我都覺得唔奇。

我主要係好唔滿意 Cover 嘅行為, hololive 搞成咁我相信 holostar 都唔方會好得去邊。
講真論遊戲力gamer組好睇過佢
牙狐就係高手罩隊友,雖然之前fallgay睇得出佢solo慣
牙貓點玩都唔會崩潰,試多幾次就過關
牙狗就耐力勁到傻
狼媽主辦企劃好好睇,打機唔知

根本淨係gamer組隨便一個都好睇過傻夸

根本打機叻就唔係賣點,真係打機叻就唔洗Q走咁肉酸俾人笑
臭夸退役ok
但空媽 彗星 35呢啲應該留低
推落去
我再返去逐條新片睇,發覺有一條差唔多三千負皮
一係出黎認自己係支那聖女,係反龍,自己就係咁無恥

做真小人,唔腥腥作態都唔會咁引人反感

一係解ban coco, 直接或間接屌鳩所有支那觀眾,脫亞入歐,轉推廣辱華作品
Yagoo 50%股份
Yagoo未必係壞人

你用Holo黎比冇得比熊貓人社內都頭5了
Holo咁多跟風同箱推既subs
ina係正你駁唔到
偶像行銷呢點的確有好多限制,本身2期gamer時期開始睇holo,到左3期多左箱呢個框框,3期之前有箱等於無箱,之後到4期,開始偶像營銷,變到好多野都唔玩得唔做得,好似nene想玩個搖骰盅game都唔比玩
畢業就唔反了
畢業做水推拉
FC? 佢私人有限公司suppose唔使比外人知個股權分佈
好似都有見過下
BTW彩虹好難做廣告啦
個個都各憑本事
宣傳邊個好
最多都係宣傳d特殊live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞