(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(13)

1001 回覆
14 Like 14 Dislike
兩家各有優劣,我睇彩虹老師玩搖骰game,笑到肚痛
依個po最好嘅地方係有人問source又真係有人搵到source
上面馬車又願意主動查證邊啲料真係有講過

如果下次po頭要改馬車,記得要補返句嘢講埋之前有邊句未fact check,叫其他人唔好傳
好似choco
Reine 102%
210/205,咩事
我係覺得彩虹d無限制綜藝好笑姐
同埋係好敢係3D live到玩
要數邊個精彩真係有排講
星川母狗
委員長唱哦呢佳乜數
班男人玩扭扭樂呢d
講打機勁隔離Star勁多多聲
一個Apex Solo大師一個大師一個Dbd高端
律可隻狼都18周目,係唔比播咁解
咪班管理層食晒囉
單推呀夸
唔係話性別歧視,但男gamer通常都勁過女Gamer,所以冇得咁嚟比
但係淨係Hololive為內排,夸都排唔到前5
根本全社要推idol全力推零期唱歌組就得
三個夾埋開live加holomem做嘉賓
賣相又好又正面,全部憑實力爬上嚟
就算冇追開V淨係撳入嚟聽下歌都掂
出面同其他人合作又有體有面
例如田所梓星街電台

娛樂嗰邊咪繼續搞企劃推啲話題出嚟
可以照跟偶像大師灰姑娘動畫武內P個經營方針
唔洗夾硬推個冇實力又唔好睇嘅人上C位唱歌
我覺得平時痴媽筋 但live果陣先似返idol
先有反差萌同新鮮感 日日都idol好撚快悶
holo傻閪嚟,根本綜藝先係主體成日idol idol i乜鳩
3d而家我都覺彩虹正好多,由其係佢哋咩都玩,3d個人物對物互動表現比holo好9條街
2434肯定有中資,如果因為撐牙龍睇holo過到2434會爆血管
唸起琴日dbd聯動
choco觀眾1900人
rbc觀眾1400人
牙夸就咁直播食蕎麥麵都唔止
好能心酸
呢樣真 如果我真係想睇idol就咁睇木口睇返真idol啦
郡道日日唔係原神就雀魂 我都就爆血管
巨斧可可勁啲定金斧彗星勁啲
夸粉世一
從來無將會長捧成抗中聖女ok?
一路都係凳會長唔抵
講咗台灣兩隻字就比支那仔扣辱華帽
不過而家睇張圖條友又扣抗中聖女帽落會長到
真正既粉紅支那係咪佢自己
句嘢性別歧視,咩男勁啲,女都可以勁,只係牙水太垃圾扮大袋一方通行Q走俾人笑
唔反水了 收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞