(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(13)

1001 回覆
14 Like 14 Dislike
全部都奶共公司偽人慢慢SC
課官方枕套
唔追咪得
叫佢碌buyee咁害佢呀
Buyee
清靠害咩
巴哈
buyee幾錢
我唔用buyee 買個章送去轉運運費都790yen
仲未計轉運寄香港 運費貴過件貨
幫fd賣廣告, 在日fd啱啱搞緊500yen萬事屋
https://www.instagram.com/nakamayanippon/

或者FB搵代購啦
buyee一樣咁多yen,再加手續費, 但匯率會makeup, 同埋佢用EMS, DHL個類一定貴過轉運,不過就一定快, EMS兩日到你屋企
人地大公司個網又靚仔,貴d都好正常
有冇人有阿夸朱古力梗圖
想問係唔係喺booth度買咗之後, 再用集運運嚟香港好啲?
係, 佢d野咁輕用集運抵, 同埋你可以揀個方便自己嘅收件倉拎, 仲方便
1嗰個把獎盃頒給你好似真係無講過
建議實事求是
咁冇野了
我見香港上booth佢直接叫你用buyee以為有合作冇運費
如果運費一樣就唔好用buyee啦
收手續費仲要匯率出蠱惑
buyee真係好勁, 佢可以同booth, yahoo拍賣, 連日本人專用嘅mercari都可以傾到合作
不過好貴, 陰d陰d收好多extra charge
下個post改翻
仲要勁煩膠, 有合作又唔會平左或者免左運費
上親啲網買野都要特登click走佢
去其他轉運網仲好, 手續費又平過佢
間buyee手續費已經貴過人, 仲要匯率食你水, on99
你通靈 你又知佢私底下冇同會長講
你通靈 你又知佢私底下有同會長講
buyee除左方便真係無任何優點
但其他轉運代購網都係唔平, 收完手續費仲要匯率同運費食好多水
新 post見到呀火擺頭打左個突

仲係度諗唔係呀水 post咩
水火不容
反水po貼牙火有助剋死臭閪水
利伸:學過下風水
BLM呀
開波前都要跪一跪地先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞