(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(13)

1001 回覆
14 Like 14 Dislike
黐撚線公司
自殺都係殺啦
依個真,變咗公主講嘢前都諗一諗要扮口癖出嚟
仲要成個live都要扮巨嬰
夸粉玩標籤同玩禁言仲有拖其他人落水係好簡單,但係反水要嘥時間整梗圖整理資料,仲要有記憶記得佢講過咩,最麻煩嘅係啲臘肉,啲已經冇咗原片嘅臘肉勁難搵,仲要識日文,依個年頭反水唔係咁易做
真,講錯一粒字已經比人歸邊做盲反
會長
牙水繼續潛水
見到呢排兔仔對會長同對35個態度
其實都見到d問題
朱古力
可以觀眾下,可以露直播講完,Cover比人屌到仆街先放一集出嚟姐
短期內出到兩集應該可以Del
乜唔係本身都係咁既風格咩?
狗應該會叫到失聲休息
兔3月之前已經好憎cover
同埋佢本身都鐘意單拖,應該只係唔想太貼
確證我就唔多,我又唔係要做到開po反狐呢個地步,所以唔想提,不過你又亂咬,講少少我d感想,比人問營運會唔會迫liver發言,呢個問題都發生左好多次,最明顯會長要強制道歉,呢張圖雖然唔係會長果次事件,係之前,白上保證唔會有呢個問題發生,唔係就辭職,結果而家呢

白上當年同祭cp,結果mio加入之後變到完全唔理祭,不過呢樣只係引起觀眾不滿,你可以話無問題,
同事瞓過龍無醒,唔係去叫醒人,而係去開台攞like,吸sc,一次都算,但係唔只一次,
去到之後升粉困難,會長show台灣畫面事件,反正bili無救,大力支持會長,bili字幕組用bili站內留檔做威脅要佢表態,佢叫人删除所有片,youtube粉立即升一波,
有d小事我都唔知講定唔講好,反正又係話我證據不足亂講,一係就話liver講出黎我就要信,信唔過,水夠有話過live係自費,你有無信?
最後,dislike其實又一個人唔洗咩大理由,你反水我有無屌9你?隨便反,
不過人身攻擊唔要得,你問候我生人死人,重要追住人哋嚟咬,唔係癲狗係咩?
咁同床上一定好落力有咩關係?
真心一問
(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(11)
https://lih.kg/tEikdQX
#693 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

白上有4套新年以外2d可以比佢平時用,祭重要有loli 型態2d live,但係佢d歌收聽數又唔高,同接唔高,佢哋兩個床上一定好落力

https://lih.kg/tELNzxX
#561 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
https://lih.kg/tELNCkX
#675 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

鳩up一大輪
證據?無,我都唔確定

https://lih.kg/tELNBvX
#643 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

但聲稱自己非引戰
你幾時死全家?
我都覺得似係35做錯事搞到兔燥底唔理佢
所以而家係咁搵機會撩佢,睇下兔有無機原諒佢
就咁睇佢2個對會長嘅態度,我覺得唔太關會長畢業呢單嘢事
有圖,費事你講冇證據
你:不過人身攻擊唔要得
都係你:白上有4套新年以外2d可以比佢平時用,祭重要有loli 型態2d live,但係佢d歌收聽數又唔高,同接唔高,佢哋兩個床上一定好落力
都係你:呢個床上都係好落力

牛頭唔搭馬嘴
叫佢解釋點解「床上一定好落力」
結果出證據話白上個人有問題
咁只係證明到白上未必係好人
同問佢樣野完全冇關。

岩岩誤會左,原來全世界都好多弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞