(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(13)

1001 回覆
14 Like 14 Dislike
有英文版
兔仔個性格本身就好倔 由佢呢一年點對阿夸就知
真係睇到佢自己對呢類所謂敏感議題有自己一套既理解
同埋都會表現出黎
我覺得都係同你差唔多 由會長畢業呢下兔仔睇到35一d觸動到兔仔神經唔好既野
我覺得最大可能就係兔仔覺得35唔係同路人
一直被已讀不回打招呼被無視呢d真係基本野
唔解決問題核心和好都無意義
準備開定post啦
唔得啦 兔唔同船長會長呢類咁圓滑
你睇兔點對水就知
有時唔想彩你真係唔想彩你
要破冰都應該熄台慢慢傾啦
星街係全世界望緊既時候走去煩兔仔
其實算唔算比緊壓力兔仔
要人must要原諒你
《Item Description》
Price:11,000 yen(Shipping fee not included)
Order Period: May 21 to June 21, 18:00(JST)
Scheduled to be shipped: Late September 2021~Late October 2021

Project: KDTD Bean Cushion
Size: Approx. H55 x W60 x D60 cm
Material: Polyester / polystyrene (air beads)
* Please note that the orders may be closed as soon as the specified production quantity is reached.

https://www.geekjack.net/category/select/cid/314/pid/10562/currency/JPY

收paypal or credit card

我買完有四成係運費
但直播將呢啲放上枱真係唔係咁好
除非想走
今次黎個完結篇
直播擺上台?我就直播唔理你
Booth寄集運倉返香港啦
6月21日截單,想買要快手
(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(11)
https://lih.kg/tEikdOX
#691 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你用枕營業攻擊皇上同夏哥嗰個cm覆緊我個cm
唔知我可唔可以定我自己本人玩緊膠定認真討論?

極度重度mix亞氏保加真係唔係扮
我無份
咁解釋到句野想黎未?
兔仔:用觀眾壓力呢套? 我就不演
唔理佢咪姐係將件事放上枱=.=
咩嚟 點解可以一條友賺成千
咁不了, 又係用運費黎賺錢
唔鍾意買完之後, makeup個運費㩒住搶個感覺
無晒預算唔知自己埋單要幾錢
等我黎個總結
玩膠時:枕營業
認真時:枕營業
結論是:枕營業
人地話玩緊膠喎

佢一係就係扮夸粉反水
一係就極度重度mix亞氏保加
有冇人有印象6月11號船長直播有講自己點解唔去miko 6月11號個凸待 嗰陣船長成個語氣係嚴肅咗 係咪又嘈咗
唔鍾意買完之後,* makeup個運費㩒住搶個感覺
我只係知你係堅無品掘墳狗
點定義
我通靈就覺得無話發生咩好重要事
似單純疏遠
MIKO話係咪ADD兔都唔覆
似自己衰咩都未知
所以我先估衰多口
唔鍾意買完之後, *markup個運費㩒住搶個感覺

個keyboard做乜鬼同我改做makeup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞