(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(13)

1001 回覆
14 Like 14 Dislike
點撚樣叫醒人呀 隨意門呀?
打電話都唔醒就唔醒架啦
收檔未? 船長百萬live夠自己出錢
咪一樣比營運reject
長期咁落去好難頂下
其實個問題係
就算比人講岩晒都好
都同「白上有4套新年以外2d可以比佢平時用,祭重要有loli 型態2d live,但係佢d歌收聽數又唔高,同接唔高,佢哋兩個床上一定好落力」呢個point完全冇關
完全唔明點解可以諗左咁耐,然後講廢話
真心想知嘅
可能我睇漏
邊個問緊你水首歌係咪自費
話晒社內唔通要搞到好似牙水對牙龍咁絕咩
破冰對holomem定係peko同miko都係好事嚟
就算對內拆唔掂對外觀感都要好睇啲
作為一個以群體活動嘅箱搞到仇人咁款真係好咩
最多少句啫唔係要搞到係人都見到唔睬對方先安樂?
之前睇PTT整理都有半年咁上下,邊個錯都好都係時候破冰
雖然係牙櫻搵返牙兔先
不過睇返都幾肯定之前係互相嬲對方
我覺得唔應該一口咬定係牙櫻做錯先
所以今次我撐牙星
搞關係呢啲野應該私底下搞啦
咁放上枱係咩心態
佢講你就信
理智反水
要自己岀錢係有機嘅
cover的確係大仆街
呢啲嘢都係要佢哋2個自己圍內拆掂佢
我哋局外人唯有食住花生等
水我都講過床上一定好落力,爬下文唔該,我見呢到d人都講比老細屌又含,係我玩梗就比人燒,mother fuc ker?
喂咁又唔係咁講既

之前唔知咩事,就個V話親口講邊有得假

夸今次親口講,又話佢講你就信
holohouse都解決唔到嘅問題
依位大師唔知佢諗住點解決
咪係,佢講你就信
想自己出錢都可以唔俾㗎
又世界大戰 我鐘意

成串係度玩膠笑水枕營業嗰陣嘅你:消失
成串認真討論嗰陣:佢似枕營業

你極度重度mix亞氏保加
我知,不過如果d人都係佢搵,唔靠cover又點睇
咁就係cover問題,同水無關
Geek jack
幾時真膠幾時假膠,時間你定㗎!?
你人身攻擊就係真,攻擊禁多次唔會而家同我講你係白卡仔禁on9下馬
呢個咩收費
一入去見到殘體字,又好似無寫d charge點計
之後無睇落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞