(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(13)

1001 回覆
14 Like 14 Dislike
可以轉睇2434
然後holo 爆炸
公主又可以重生
雪粒米真 · 恐同
唔好問 一問就係彩虹一個金盾都冇 唔好痴木口了
打機真係唔叻,不過以前爆播,一日播3次嘅日子都唔少,之後版權砲咩片都無曬
有前女友又點 關鍾意男人咩事
肛交惡徒
係,多咗限制反而唔好睇。

攞唔到其他版權授權都自,呢啲控制唔到。

不過講嘢方面如果有咁多包袱,我寧願睇傳統果啲,反正都係有咁多包袱。
啲人覺得佢勁係因為佢無傷打隻狼一隻boss
屌,一啲技術含量都冇,靠死練都練到嘅嘢
唔係支援根唔到,係根本冇當班engineer 係人
成team一定勁少人手,搞到好多嘢都唔可以同一processing
年上忠犬座長加年下千金lamy
只可以幻想了
話時話成個星期都黎
都未有解釋心心單野
你地啲夸黑為反而反,
其實夸夸啲直播根本就好好睇
還敢下來啊阿夸
唔怪得你俾人鬧係死虹狗
牙波前世間公司好閪又限制連動又亂咁代表佢傳訊息俾人
之後牙波離開咗舊公司,得到牙哥引薦加入咗cover
牙波入咗cover之後當正牙哥係恩人咁公開多謝佢
牙哥又回咗段聲音訊息俾佢表示賞識佢
牙波收益化之後會員貼圖都即刻整咗牙哥落去
之後五期生3D又係牙波第一個玩rgb牙哥
再之後牙波個傳說企劃牙哥又喺牙波唔知情下主動參加咗牙波個企劃

明明牙龍都好中意牙哥,可唔可以臨走前同牙龍搞返次夢幻組合嘅shitpost
yagoo其實幾高招
俾啲女攞嚟笑下自己係最低層員工
明明係董事加CEO,啲人都可以當唔關佢事
連登太多木狗
有時我討論下彩虹內容
佢地好敏感
就會話我虹狗…..
覺得片好唔好睇,歌好唔好聽因人而異,
https://hololive.jetri.co/#/status
可以睇到公開,私人左幾多條片,老師以前主asmr,而家得反26%,最慘
直播同佢人格係點無關
我黑佢係因為佢個人賤
班V豚係咁
成日行街見到啲V豚俾人指住黎笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞