(動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(13)

1001 回覆
14 Like 14 Dislike

中華聖女係日本人自己改嘅
抗中聖女就冇人講過,淨係覺得講台灣係國家唔使罰會長心心
定其實佢係第二個時空過嚟
BTW 而家當紅女IDOL都走綜藝路線
你睇下日向坂 唔知以為係搞笑藝人
所以咪搞到成套偶像大師灰姑娘咁,主角綜藝側嗰邊俾人逼害
唔話女唔可以勁但男明顯打機係有優勢,你睇下啲電競Top Tier League,女選手近乎係絕種咁濟

不過水廢就梗
其實一方到後面比人打到殘廢,上條d能力越嚟越勁,又比喻得幾貼切
你看到我 媽的 巨... 你看到我大槌可可都不會怕的欸 還在他媽 還在前面那邊打apex耶 嗚哇~墮 欸幹? 怎麼墮到百鬼嗚挖阿 Double Kill !! 巨槌可可!!!! 誇抓 !! 哈哈哈哈哈哈哈哈!! 嗯嗯嗯嗚喔喔 (加上意義不明的動作) 可惜阿 如果我有剁到那個 我有剁到那個 第一隻那個叫誰 阿夸 還是誰 唉剁到就五連了 可惜阿 可惜阿 喔沒有關係阿 沒有關係阿 還是讓我表演了一把阿 欸欸AAAA 不要不要不要不要 鬼步!! 鬼步掏出來~ 哇喔喔喔喔!! 還敢下來阿? 35? 襪喔喔喔喔!! 老爸 剁起來!!! Double Kill!!! 哈哈哈哈哈哈哈哈ㄏㄏ (爆笑) 爛!!! 出來囉 當夜幕降臨~ 我們才睡醒睜開雙眼~ WAA喔喔喔喔!!! 哇喔喔喔!!! 嬰兒!! A.... 握喔喔喔喔!!! Double Kill!!!! 達瑞斯~~ 欸... 不要不要 好痛好痛 如果我是DJ~ 5555 ㄓㄧㄥ!! (模仿瑞斯大絕) 達瑞斯斷頭台~~~ 嬰兒通通死去 聊天室6666起來 66666起來!!!!
講開idol之前見到牙羊同Azki唱黑羊好撚掛住以前嘅欅坂
要睇男人打機就睇彩虹啦
世一男
尋日最高好似得90k
屌,自己講完句嘢心癢癢想整一方通行屌柒牙水話自己先唔會Q走嘅梗圖

阿兮唔係已經放假了準備兩星期後復活
想知牙水邊忽一方過,佢個腦一直都殘廢咗就係人都知
唔知係我lag定點
全程都係88-89k反覆跳
完咗場live先上90k
呢啲叫謙,唔認自己做男一
印象有上過91k
一開頭應該係想做戲扮弱智
點知入戲太深,真係變左弱智
屌,一個正常人點會唔知三角形內角總和係幾多
小五小六已經玩緊3、4個三角形一齊計
個底花到咁 上一次live就想洗底
高技術就一定睇男既為主
女係睇節目效果 睇到觀眾中風/穿耳膜其實都幾有趣
sc曾經業界第一過一段時間,你覺得o唔OK
我細細個已經聽人講
睇人玩MH一定要睇公主台
呢度大家都是CREW,
夸不死我不亡,
會一直追隨佢都畢業
講得好!
其實係睇班Crew入唔入嚟洗底
唔入嚟講D on9野個Po好快完

當然臭夸唔好做D on9野都係一個重點
不過呢點偏難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞