[True Blue]車迷轉會內戰討論區

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
傳車仔已向psg bid 55m 買華拉堤
想j下轉會新聞都無
Jonathan Smith‏ @jonnysmiffy

Bernando Silva close to completing his move to City. Monaco's Benjamin Mendy is next. Full @ESPNFC story to follow...

又一件

簽哂成隊摩洛哥

即係唔係淨係Silva同藥膏先可以賣啦

傳聞既野洗鬼咁認真咩
之前夠日吹夜吹車仔放夏神、卡吐俾鍠
咁而家放左未

咁日日吹車仔買藥膏
你又信買咗等公佈

上forum分享下睇法駛唔駛咁認真😅
最後買唔買到藥膏都唔會係我同你可以控制到
放鬆d啦
就係以為你認真 你知你平日幾認真架啦

得返一年約咩,呢個價好似平左少少
fa cup 好緊張

轉車仔已向祖雲達斯 bid 60m 買戴巴拿
幾時有轉會J呀
除左件藥膏

點解我地咩轉會news都無
就算簽唔到 j下都好

講你都唔信,我Po得出黎果d已經係最關事嘅料

人地財大氣粗,70,80m咁出,我地
星期六睇下hector點先

呢個NEWS好似係好多日前既SUN出

如果真係買lkk應該都唔差得遠

車路士都有俾人用錢大返轉頭嘅一日

呢個NEWS好似係好多日前既SUN出

https://playingfor90.com/2017/05/21/chelsea-fc-rumors-blues-foolish-sign-marco-verratti/又係身高呢個point

車路士都有俾人用錢大返轉頭嘅一日

咁今季都唔係無錢 2億買人嘛
反bakayoko姐係反干地
見一個扑一個

得啖笑
之前呢度話係黑人要藥膏嗰陣就屌曬鬼咁
依家干地話要就即刻無曬意見
即係由得到尾其實都係反黑人啦
關藥膏勁唔勁咩事姐

1.我無反過黑人/藥膏
2.干地戰術要咩人佢自己最清楚
3.吹咩
真係有人著車狗波衫
真係有人著車狗波衫

阿狗都有啦
反而冇傳翼衛news
反bakayoko姐係反干地
見一個扑一個

得啖笑
之前呢度話係黑人要藥膏嗰陣就屌曬鬼咁
依家干地話要就即刻無曬意見
即係由得到尾其實都係反黑人啦
關藥膏勁唔勁咩事姐

1.我無反過黑人/藥膏
2.干地戰術要咩人佢自己最清楚
3.吹咩

1.你唔反 大把人反
2. 吹咩
真係俾人拆骨
唔知MONACO搵邊個代SILVA個位呢
[決戰溫布萊]車迷完季轉會討論區
https://lihkg.com/thread/258757/page/1?ref=ios
LKK, 達仔, 華dee, 獲加, 山狗,
上面事但中兩個我今季轉會都收貨
睇黎熱狗下季都係無冠了
雙曼咁買人法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞