[True Blue]車迷轉會內戰討論區

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
根據歐足班撚屌多年經驗 唔係psg就係馬體
就算唔係分組賽抽 淘汰賽都會抽到

下年唔理小組定淘汰賽一定會抽中對psg
賭j

psg買埋佢華拉提過黎
就無問題了

賭j

psg買埋佢華拉提過黎
就無問題了

Bakayoko就有
莫拉達條女正到

呢樣真

圖?

除左對波細左少少 我都無咩野彈了

第1幅唔覺細

係味mix左少少

肯定食完啪啪啪

講三冠以為好撚威聯賽足總歐霸
點知有兩隻係最無意義既杯

其實歐霸都冇乜意義,
如果唔係冠軍有得踢歐聯

有歐聯已經好重要,雖然我都反摩,但佢贏到咪比佢贏囉,咪咁酸啦,事實上佢死好命多過實力,但唔駛特登貶低隻盃

酸乜撚,摩狗自打嘴巴咁肉酸抵笑

邊會酸個歐霸盃,
俾心機贏多幾場上前四,
搵得仲多贏盃啦

32強開始打聖伊天, Rostov, 安德列治, 切爾達, 阿積士
仲要所有勁隊都係晒另一邊
個冠軍水份幾高

比利記踢贏唔到架
無可否認摩狗踢盃賽係仲有3斤釘嘅

攞左就係攞左
飛機盃咪飛機盃 愛隊有盃捧無理由唔慶祝架喎

飛機盃之餘有歐聯資格咩都夠啦

賭j

psg買埋佢華拉提過黎
就無問題了

Bakayoko就有

Both la bakayoko 打預備組
‘And I am glad. People talk about the Makelele position, but I am old and it’s time everybody called it the Kante position. N’Golo deserves that.’

馬基叔
‘And I am glad. People talk about the Makelele position, but I am old and it’s time everybody called it the Kante position. N’Golo deserves that.’

馬基叔

傳承
鍠準備同Morata續約
http://www.calciomercato.com/en/news/real-offer-striker-massive-raise-to-ward-off-milan-chelsea-61958

達仔其實想做True Blue, 但係"...Real president Florentino Perez is reportedly open to doing business with the Italian giants as he looks to sell Morata to the highest bidder."
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/617197/Alvaro-Morata-Chelsea-Real-Madrid-AC-Milan-transfer-news
http://www.calciomercato.com/en/news/real-offer-striker-massive-raise-to-ward-off-milan-chelsea-61958

達仔其實想做True Blue, 但係"...Real president Florentino Perez is reportedly open to doing business with the Italian giants as he looks to sell Morata to the highest bidder."
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/617197/Alvaro-Morata-Chelsea-Real-Madrid-AC-Milan-transfer-news

報60m囉
莫拉達條女正到

呢樣真

圖?

除左對波細左少少 我都無咩野彈了

第1幅唔覺細

係味mix左少少

肯定食完啪啪啪

可以比buff其他隊友

報60m囉

講真 60m接受到
LKK點算
LKK點算

all buy la diu

不如講下歐聯抽邊隊 .
係獌見到呢張圖

pot 3 pot 4抽好D就夠
pot 2抽到巴塞就好睇囉...

目標贏歐聯就要贏鍠疤拜呢d級數既對手
如果唔夠抽早d出局爭下聯賽、fa cup好過啦

Pot2 邊隊都死

Pot 2除左波圖,全部都見真章

不如講下歐聯抽邊隊 .
係獌見到呢張圖

Pot2 邊隊都死

咁先好睇

不如講下歐聯抽邊隊 .
係獌見到呢張圖

Pot2 邊隊都死

咁先好睇

波圖無留比馬賽的
小弟岩岩睇波無耐 我想問咁下年邊幾隊打歐霸

阿仙尼
愛華頓

阿仙尼
愛華頓

熱刺應該都會第3出局打歐霸

阿仙尼
愛華頓

然後又hea踢2場求快d foul出去

阿仙尼
愛華頓

跟住全力聯賽 最後又係第2

阿仙尼
愛華頓

跟住全力聯賽 最後又係第2

成日趁列強忙緊歐洲賽時偷雞
最後季尾遠征完打沉返佢黎
水晶,李城,西布朗 同利黎香港

會唔會見到李城良田 真人

同埋上年FB班李斯特城球迷呢

狗也不屌,寧願傑志換西布朗/水晶宮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞