[True Blue]車迷轉會內戰討論區

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
幾想walker黎

呢件正呀

我聽日會去大球場叫佢轉會去車路士
鏝基歷治 拿華斯自由身離隊
幾想walker黎

呢件正呀

btw佢係咪無黎
幾想walker黎

呢件正呀

btw佢係咪無黎

睇熱狗fb d片
班球員出席公開活動d球迷可以近距離慢慢影相好正
睇熱狗fb d片

果陣車狗來球迷會霸晒位
幾想walker黎

呢件正呀

welcome to chelsea
睇熱狗fb d片

果陣車狗來球迷會霸晒位

下次真係要叫佢地Get the fuck off
幾想walker黎

呢件正呀

組團啦屌
幾想walker黎

呢件正呀

組團啦屌

屌 去叫下都好
睇熱狗fb d片

果陣車狗來球迷會霸晒位

睇熱狗po d人謂佢地都係球迷會玩哂
睇熱狗fb d片

果陣車狗來球迷會霸晒位

圍內打飛機
睇熱狗fb d片

果陣車狗來球迷會霸晒位

實無車仔咁勁
睇熱狗fb d片

果陣車狗來球迷會霸晒位

好似間間球迷會都成日俾人屌
Man United will sign a centre back this summer. 3 options being worked on are Michael Keane, Virgil Van Dijk, Victor Lindelof. Will sign one
@SkyKaveh
Man United will sign a centre back this summer. 3 options being worked on are Michael Keane, Virgil Van Dijk, Victor Lindelof. Will sign one
@SkyKaveh

車要咩獌都要
Walker ig

咁快走

come Chelsea?

go Chelsea la diu
Walker ig

咁快走

佢黎車仔我退出連登一日
睇熱狗fb d片

果陣車狗來球迷會霸晒位

好似間間球迷會都成日俾人屌

比人屌兩句但又影相又拎波衫,你肯唔肯?
熱刺啲賤種都J
Walker ig

咁快走

佢黎車仔我退出連登一日

佢黎車仔我自貼
熱刺啲賤種都J

撇除佢係賤種,真係幾好j
曼個龍卡巴都走🤔
咁即係用番巴禾定買新龍呢

好似聽佢地傳過當馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞