[True Blue]車迷轉會內戰討論區

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
曼城咁有信心放晒d人
睇怕都應該簽左法賓奴獲加

法賓奴點解軌唔爭

摩納哥會放咩

如果鏝簽咗即係會放啦

講左簽啦咩🤔
最後係支那野8月中先報價,哥狗話要走
莫拉達同LKK 已經轉晒會
最後事但入件dllm 比你打正前

亞衣打中鋒
B查、tammy仔後備
橫掂干地都唔鍾意輪換
鏝d龍門係咪走哂
最後係支那野8月中先報價,哥狗話要走
莫拉達同LKK 已經轉晒會
最後事但入件dllm 比你打正前

亞衣打中鋒
B查、tammy仔後備
橫掂干地都唔鍾意輪換

加埋洛蘭迪
鏝d龍門係咪走哂

仲有巴禾
btw 好似想簽多馬仔
鏝d龍門係咪走哂

仲有巴禾
btw 好似想簽多馬仔

仲有想免簽VV
鏝d龍門係咪走哂

仲有巴禾
btw 好似想簽多馬仔

收返Joe Hart
#Conte to Corriere: "My family will move to London. I'm happy at Chelsea. We'll complete the team to be ready for Champions League" #CFC
鏝d龍門係咪走哂

仲有巴禾
btw 好似想簽多馬仔

收返Joe Hart

唔係話想要拿華斯咩
鏝d龍門係咪走哂

仲有巴禾
btw 好似想簽多馬仔

收返Joe Hart

唔係話想要拿華斯咩

之前哥狗開聲讚多馬仔係好門將
#Conte to Corriere: "My family will move to London. I'm happy at Chelsea. We'll complete the team to be ready for Champions League" #CFC

Conte's daughter is mine
鏝d龍門係咪走哂

仲有巴禾
btw 好似想簽多馬仔

收返Joe Hart

唔係話想要拿華斯咩

之前哥狗開聲讚多馬仔係好門將

當拿仔留係a米做icon等復興好過啦
而家隊波又有水喉射住可以大搞

屌你排隊啦

屌你排隊啦

fbi仲未做野

屌你排隊啦

一陣屌完俾你囉

屌你排隊啦

一陣屌完俾你囉

屌你排隊啦

一陣屌完俾你囉

成班痴漢

屌你排隊啦

一陣屌完俾你囉

鏝清晒成隊啲閘
成班痴漢

成班係度ff我老婆
成班痴漢

得干地個女可以平息到內戰
  《每日郵報》稱,按照新政,天津權健要想引進哥斯達,就要付出1.52億英鎊的總代價,其中7600萬英鎊是轉會費,另外還要向中國足協支付100%的「稅」。這對於想引進哥斯達或者曼聯前鋒朗尼的中超球隊來說,是一個很大的阻礙。
  《每日郵報》稱,車路士本來將和天津權健達成7600萬英鎊的轉會協議,但中國足協的「稅」,會讓轉會費總額打破去年曼聯引進普巴創造的世界紀錄(8900萬英鎊)。
  天津權健方面否認在談哥斯達的買賣,但《每日郵報》稱,權健和車路士中鋒連工資都談好了,稅後週薪是62萬英鎊,雖然比不上拿維斯在河北華夏的79萬8千英鎊週薪,但在世界球壇已經算是第二高了。不過在足協推出新政後,權健將額外支付另一個哥斯達的身價,這不得不讓他們慎重考慮。

1.5億 真係傻撚左先會買
支那人唔可以衰比鬼佬睇
1.5億鎊咪1.5億鎊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞