[True Blue]車迷轉會內戰討論區

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
(FF) 相信dybala嚟車大家會和諧d

相信美斯嚟埋都唔會和諧

矮仔打唔掂 英超實被人踢傷

矮仔 + 身型單薄 + 硬推型先會係英超出事
不過依個條件咩聯賽都唔係好立足到
垃圾車收購到咁多單傳聞入面嘅其中一個 我自爆

Bakayoko......

相信美斯嚟埋都唔會和諧

禁講Kante 施華 馬達 世三 柏度以堆一定好廢

真心

bakayoko
BAKAYOKO係干地要買既就G持

有藥膏
你爆硬
垃圾車收購到咁多單傳聞入面嘅其中一個 我自爆 藥膏唔計 呢單一早買左
以加只希望藥膏唔好貴過35m
想要達子呀
冇睇過夏3 個細佬踢成點
o唔ok

相信美斯嚟埋都唔會和諧

禁講Kante 施華 馬達 世三 柏度以堆一定好廢

真心

o唔ok

以加車無佢位置亦唔夠班
o唔ok

踢到阿狗想買

摩納哥賣人
3500萬都幾肯定無咩可能

發夢

發夢

如果用40m買個仲廢過以兩季ge馬迪真係屌佢老母

發夢

隨時6000萬up都唔奇
干地係祖既前線收購真係可圈可點
11-12
Alessandro Matri, Fabio Quagliarella, Mirko Vučinić
12-13
Nicolas Anelka, Sebastian Giovinco, Nicklas Bendtner
13-14
Carlos Tevez, Fernando Llorente, Dani Osvaldo
不過見到有進步既

發夢

傳摩納哥開價£50m

而家只希望morata lkk 山狗 其中一個黎
空炮呀 係空炮呀
#Chelsea target Bernardo Silva flew into Manchester last night as odds were slashed on him becoming Guardiola’s first summer signing. [MEN]

發夢

傳摩納哥開價£50m

隨時見咁多人搶
越加越貴
lkk個價都慢慢加下加下
宜家傳到成100m

舊數未找新數免問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞