[True Blue]車迷轉會內戰討論區

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
黎緊決賽個球證Anthony Taylor
對上一場吹垃圾車既波係2比1史篤城果場
果場雞囂禁區推人吹十二碼
果陣lovepost 都幾大爭議

Linkhttps://youtu.be/tp0MuDB65rQ
50秒果下

佢夠趕過雲加出場
唔明點解出面講摩狗個post會冇笨柒
話唔係分身都真係唔撚信
話唔係分身都真係唔撚信

唔知係咪真係老鼠開
話唔係分身都真係唔撚信

唔知係咪真係老鼠開

說穿了就不美
如果達仔真係60M去左A米有冇人會覺得好Dum春?

Me如果lkk要80m以上真係on9
1hr

黑人:收到 咁賣完哥狗 淨係入件洛蘭迪算數
達囝黎我轟啦

問題係鍠馬一定要屈你用世三做籌碼,唔係錢既問題
其實世三都算忠心
佢喺度又多frd
未必想走
達囝黎我轟啦

哥狗走唔到,達仔來到未必有正選,明年就世界杯,係球會打正選先大機會入選國家隊
再加佢未婚妻係意大利人,睇來去AC機會好大
Luiz: "I don't like to stay always with the easy life so that's why I took the risk and today I am very happy.“ [Mail]

Easy life
快d帶埋你個fd過嚟
達囝黎我轟啦

哥狗走唔到,達仔來到未必有正選,明年就世界杯,係球會打正選先大機會入選國家隊
再加佢未婚妻係意大利人,睇來去AC機會好大

Molamola
達囝黎我轟啦

用世三換就不了
達囝黎我轟啦

用世三換就不了

用安換
達囝黎我轟啦

用世三換就不了

用安換

一樣係player of the year
不了
達囝黎我轟啦

用世三換就不了

用安換

不了

沙皮換
達囝黎我轟啦

用世三換就不了

用安換

不了

沙皮換

俾到大陸價咪拎去囉
達囝黎我轟啦

用世三換就不了

用安換

不了

沙皮換

俾到大陸價咪拎去囉

使鬼
同morata 一換一 執到la
lukaku 擺明唔續約下季先簽啦
達囝黎我轟啦

用世三換就不了

用安換

不了

沙皮換

俾到大陸價咪拎去囉

使鬼
同morata 一換一 執到la

呢句真 當打換後備 符合賤種鍠要求
BILD: Pierre-Emerick Aubameyang told the Dortmund board earlier this week that he would like to leave the club this summer

佢買唔買得過?
BILD: Pierre-Emerick Aubameyang told the Dortmund board earlier this week that he would like to leave the club this summer

佢買唔買得過?

不了

佢買唔買得過?

不了

得個快字

佢買唔買得過?

把握力差到爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞