[True Blue]車迷轉會內戰討論區

1001 回覆
6 Like 5 Dislike

世三

有我

我轟手足hi ball

世三

有我

我轟手足ho ball

不如講下歐聯抽邊隊 .
係獌見到呢張圖

pot 3 pot 4抽好D就夠
pot 2抽到巴塞就好睇囉...

目標贏歐聯就要贏鍠疤拜呢d級數既對手
如果唔夠抽早d出局爭下聯賽、fa cup好過啦

Pot2 邊隊都死

Pot 2除左波圖,全部都見真章

分pot 個方法好on x, pot 2 成堆勁旅
小白自由身
過黎同法比 柏度踢 有冇得諗

不如講下歐聯抽邊隊 .
係獌見到呢張圖

Pot2 邊隊都死

其實咁先刺激 好玩 實力唔夠自動收皮
小白自由身
過黎同法比 柏度踢 有冇得諗

英超咁體力化同咁密賽程會唔會未到季中就嘔白泡

世三

新聞佬真係易做
抄下假膠comment又一日

世三

屌.個POST咁多人做乜鳩擇我名

見報
少見tvb d廣告咁高質
Morata去AC
tvb呢次真係贏盡掌聲
costa china no chance lu
Morata去AC

無歐聯都去我唔信

不如講下歐聯抽邊隊 .
係獌見到呢張圖

Pot2 邊隊都死

其實咁先刺激 好玩 實力唔夠自動收皮

但係你諗下,會有機會出現 Spartak Moscow Porto Anderlecht 同組, 而另一組係拜仁/祖記 巴塞 利物蒲/熱, 似係靠運多過實力
tvb呢次真係贏盡掌聲

但冇捧盃睇
tvb呢次真係贏盡掌聲

但冇捧盃睇

上mytv super重溫捧盃精華
tvb呢次真係贏盡掌聲

但冇捧盃睇

應該會播埋
Walker ig
跟住d反盧又會搵d 冇左果24球 位置仍然不變黎笑9佢

差成15分,冇變有乜出奇

啱啱專登去計,佢幫愛記啱啱好拎15分

呢個係第37周既數據
哥狗對big 6 都係得兩球

J到出血既山齊士對big six入一球

咁山狗既作用又唔只對big6 既入球既
assist 都雙位數
入球又有23
點同其他柱等中鋒比

每個都係對住其中6隊冇波入
Walker ig

咁快走
Ake 入選荷蘭隊既23人大名單

荷蘭隊公佈了最新的23人名單,車路士小將阿基最終順利入圍。

門將

施利臣(巴塞隆拿)、史迪基倫堡(愛華頓)、祖特(PSV燕豪芬)

後衞

阿基(車路士)、百蘭特(曼聯)、霍特(拉素)、馬田斯恩迪(史篤城)、卡爾斯多普(飛燕諾)、德里赫特(阿積士)、泰特(阿積士)、費爾特曼(阿積士)、德弗萊(拉素)

中場

卡拉臣(阿積士)、史尼達(加拉塔沙雷)、史杜特文(羅馬)、託施巴斯坦安斯拉(飛燕諾)、維納爾杜姆(利物浦)、通尼·維列納(飛燕諾)

前鋒

洛賓(拜仁慕尼黑)、孟菲斯(里昂)、杜斯(士砵亭)、普羅梅斯(莫斯科斯巴達)、揚森(熱刺)
Walker ig

咁快走

come Chelsea?
垃圾車係買就快報價啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞