[True Blue]車迷轉會內戰討論區

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
荷蘭叻

會唔會窒鳩文傑

B silva去左曼市

又B又D
文傑搭叻哥

公佈左

這次真的要讚無綫了,當昨日宣佈免費播足總杯決賽後,已經有不少阿粉希望游生,這位阿仙奴忠粉,可以在足總杯講波,想不到一向同網民有落差的無綫,今次醒咗,根據無綫公關表示,袁文傑將會以嘉賓身份,現身足總杯直播節目,重要和叻哥陳百祥一齊主持,《香港01》當然即刻致電游生祝賀一下,游生都非常興奮,他說:「多謝大家想睇我,我好擔心到時我會失控,但聽日叻哥喎,大家可能仲想睇佢呢?」游生你太謙了,以你今時今日的氣勢,梗係想睇你多啲。

我車聽日又要比佢鬧了

好想睇佢扮中立 再忍唔住爆粗 之後哭喪

藍斯其實不差於簡迪

所有好野咩都係人地傳
我地就傳bakayoko
人地就簽一線
我地就簽埋d唔知上唔上到一線既人
文傑搭叻哥

公佈左

這次真的要讚無綫了,當昨日宣佈免費播足總杯決賽後,已經有不少阿粉希望游生,這位阿仙奴忠粉,可以在足總杯講波,想不到一向同網民有落差的無綫,今次醒咗,根據無綫公關表示,袁文傑將會以嘉賓身份,現身足總杯直播節目,重要和叻哥陳百祥一齊主持,《香港01》當然即刻致電游生祝賀一下,游生都非常興奮,他說:「多謝大家想睇我,我好擔心到時我會失控,但聽日叻哥喎,大家可能仲想睇佢呢?」游生你太謙了,以你今時今日的氣勢,梗係想睇你多啲。

我車聽日又要比佢鬧了

好想睇佢扮中立 再忍唔住爆粗 之後哭喪

https://www.youtube.com/watch?v=I_FgQ-3QwIQ
鏝就快買到b施華 獲加
獌就快買到基沙文
垃圾車就買垃圾藥膏
鏝就快買到b施華 獲加
獌就快買到基沙文
垃圾車就買垃圾藥膏

夠竟係車d簽人傳聞真係封得咁密
定係未有行動
鏝就快買到b施華 獲加
獌就快買到基沙文
垃圾車就買垃圾藥膏

定係未有行動

冇人想黎 人地吊高黎賣
買到尼恩高蘭/維度就滿足
Bsilva係鏝想要
但摩狗想搶?
Bsilva係鏝想要
但摩狗想搶?

2邊都想要
買到尼恩高蘭/維度就滿足

冇晒聲氣啦呢兩個
鏝就快買到b施華 獲加
獌就快買到基沙文
垃圾車就買垃圾藥膏

定係未有行動

獌已經傾緊前線太多人
鏝就快買到b施華 獲加
獌就快買到基沙文
垃圾車就買垃圾藥膏

定係未有行動

拎完冠想關水喉
成日覺得今年奪冠 個陣容唔變 下年都唔會差得去邊
所以拎完冠之後果年雞胸 雞胸完再拎冠
不停loop
Bsilva係鏝想要
但摩狗想搶?

2邊都想要

Skybet 以加去鏝賠率係1.08應該去硬鏝
下年d施華 迪布尼 b施華 前面耶穌
點頂
垃圾車又想玩驚喜,神神祕祕咁簽人
咁J定華拉提了
鏝就快買到b施華 獲加
獌就快買到基沙文
垃圾車就買垃圾藥膏

定係未有行動

拎完冠想關水喉
不停loop

今年似係會科水買人既
但買唔買到想要既又係另一回事
所有好野咩都係人地傳
我地就傳bakayoko

真係頂佢個肺
Bsilva係鏝想要
但摩狗想搶?

2邊都想要

點頂

B應該用黎接替D
不過啲進攻應該更勁
望就望佢唔會點針住防守問題搞
Bsilva係鏝想要
但摩狗想搶?

2邊都想要

點頂

仲應該會簽埋fabinho 同埋簽多1-2個中堅/閘
真係淆了
鏝就快買到b施華 獲加
獌就快買到基沙文
垃圾車就買垃圾藥膏

定係未有行動

獌已經傾緊前線太多人

多人要識用先得
前年我地夠多人啦
Bsilva係鏝想要
但摩狗想搶?

2邊都想要

點頂

仲應該會簽埋fabinho 同埋簽多1-2個中堅/閘
真係淆了

Fabinho 軌絕對應該要搶啦
鏝就快買到b施華 獲加
獌就快買到基沙文
垃圾車就買垃圾藥膏

定係未有行動

拎完冠想關水喉
不停loop

唔會啦其實前季都有課水但買唔到人
普巴出到65m本身祖都放比個經理人叫停
屎東斯出到45m都唔賣馬迪爾又係出價
高過獌但去獌唔去車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞