[True Blue]車迷轉會內戰討論區

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
有冇轟今晚入場掃金章

諗住笠walker波衫叫佢come chelsea

人地去鏝啦 唔會黎垃圾車

點解要由熱轉去鏝....

人工
知道熱狗歐戰冇行
有冇轟今晚入場掃金章

£££作怪 熱人工唔會咁高
Tonight big game

未來人

我講緊熱狗場波咋
有冇轟今晚入場掃金章

£££作怪 熱人工唔會咁高

熱狗人工出名少
文傑搭叻哥
文傑搭叻哥

公佈左
文傑搭叻哥

公佈左

這次真的要讚無綫了,當昨日宣佈免費播足總杯決賽後,已經有不少阿粉希望游生,這位阿仙奴忠粉,可以在足總杯講波,想不到一向同網民有落差的無綫,今次醒咗,根據無綫公關表示,袁文傑將會以嘉賓身份,現身足總杯直播節目,重要和叻哥陳百祥一齊主持,《香港01》當然即刻致電游生祝賀一下,游生都非常興奮,他說:「多謝大家想睇我,我好擔心到時我會失控,但聽日叻哥喎,大家可能仲想睇佢呢?」游生你太謙了,以你今時今日的氣勢,梗係想睇你多啲。
叫人係山上面救人個班人
道德觀仲高過座山
文傑搭叻哥

公佈左

這次真的要讚無綫了,當昨日宣佈免費播足總杯決賽後,已經有不少阿粉希望游生,這位阿仙奴忠粉,可以在足總杯講波,想不到一向同網民有落差的無綫,今次醒咗,根據無綫公關表示,袁文傑將會以嘉賓身份,現身足總杯直播節目,重要和叻哥陳百祥一齊主持,《香港01》當然即刻致電游生祝賀一下,游生都非常興奮,他說:「多謝大家想睇我,我好擔心到時我會失控,但聽日叻哥喎,大家可能仲想睇佢呢?」游生你太謙了,以你今時今日的氣勢,梗係想睇你多啲。

我車聽日又要比佢鬧了
想睇傑志
但是咪無台播
想睇傑志
但是咪無台播

傑志fb live
想睇傑志
但是咪無台播

傑志fb live

Thank you巴打
阿叻
阿叻

去緊銅鑼灣
文傑搭叻哥

公佈左

我車聽日又要比佢鬧了

好想睇佢扮中立 再忍唔住爆粗 之後哭喪
文傑搭叻哥

公佈左

我車聽日又要比佢鬧了

好想睇佢扮中立 再忍唔住爆粗 之後哭喪

藍斯其實不差於簡迪
有冇轟今晚入場掃金章

去鏝個odd 熱到就黎封...痴線
荷蘭叻
B silva去左曼市
達仔唔黎車都唔好去獌ok?
B silva去左曼市

molamola
d好野比人買哂
其他啲偽人拍埋文傑度即刻睇得出邊個識波邊個揸流攤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞