[True Blue]車迷轉會內戰討論區

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
owen條友又恭喜獌
twitter班利

已經分唔到佢係獌定猁定狃嘅名宿

皇馬名宿

講三冠以為好撚威聯賽足總歐霸
點知有兩隻係最無意義既杯

其實歐霸都冇乜意義,
如果唔係冠軍有得踢歐聯

有歐聯已經好重要,雖然我都反摩,但佢贏到咪比佢贏囉,咪咁酸啦,事實上佢死好命多過實力,但唔駛特登貶低隻盃

酸乜撚,摩狗自打嘴巴咁肉酸抵笑

邊會酸個歐霸盃,
俾心機贏多幾場上前四,
搵得仲多贏盃啦

32強開始打聖伊天, Rostov, 安德列治, 切爾達, 阿積士
仲要所有勁隊都係晒另一邊
個冠軍水份幾高

比利記踢贏唔到架
無可否認摩狗踢盃賽係仲有3斤釘嘅

攞左就係攞左
飛機盃咪飛機盃 愛隊有盃捧無理由唔慶祝架喎

其實歐霸都冇乜意義,
如果唔係冠軍有得踢歐聯

有歐聯已經好重要,雖然我都反摩,但佢贏到咪比佢贏囉,咪咁酸啦,事實上佢死好命多過實力,但唔駛特登貶低隻盃

邊會酸個歐霸盃,
俾心機贏多幾場上前四,
搵得仲多贏盃啦

32強開始打聖伊天, Rostov, 安德列治, 切爾達, 阿積士
個冠軍水份幾高

比利記踢贏唔到架

其實上年歐霸唔係黑黑地應該係痢拎

其實歐霸都冇乜意義,
如果唔係冠軍有得踢歐聯

邊會酸個歐霸盃,
俾心機贏多幾場上前四,
搵得仲多贏盃啦

個冠軍水份幾高

比利記踢贏唔到架

歐霸D對手根本同49000比唔同level
睇唔到d咩
下年摩佬先見真章

其實歐霸都冇乜意義,
如果唔係冠軍有得踢歐聯

邊會酸個歐霸盃,
俾心機贏多幾場上前四,
搵得仲多贏盃啦

個冠軍水份幾高

比利記踢贏唔到架

攞左就係攞左

其實歐霸都唔差既,歐洲賽計分當同拎歐聯一樣分好似

其實歐霸都冇乜意義,
如果唔係冠軍有得踢歐聯

邊會酸個歐霸盃,
俾心機贏多幾場上前四,
搵得仲多贏盃啦

個冠軍水份幾高

比利記踢贏唔到架

高普猁贏到前高普黃蜂
有轉會j未

其實歐霸都冇乜意義,
如果唔係冠軍有得踢歐聯

邊會酸個歐霸盃,
俾心機贏多幾場上前四,
搵得仲多贏盃啦

個冠軍水份幾高

比利記踢贏唔到架

其實上年歐霸唔係黑黑地應該係痢拎

上年猁難打條線難好多 贏到多毛毛都算勁

邊會酸個歐霸盃,
俾心機贏多幾場上前四,
搵得仲多贏盃啦

個冠軍水份幾高

比利記踢贏唔到架

攞左就係攞左

其實歐霸都唔差既,歐洲賽計分當同拎歐聯一樣分好似

最出名去俄羅斯作客

其實歐霸都冇乜意義,
如果唔係冠軍有得踢歐聯

邊會酸個歐霸盃,
俾心機贏多幾場上前四,
搵得仲多贏盃啦

個冠軍水份幾高

比利記踢贏唔到架

攞左就係攞左

獌係公海射晒精呢到都有人幫
之前有位自稱車迷既人係公海出個post發表下感受都俾人屌
搞唔清楚而家我身處車區定獌區
仲講獌做乜鳩 講下轉會 自己d野仲好啦

馬達比人迫做人牆

笑撚死
靴狗你條仆街

而家都無新J聞
可以講咩?

而家都無新J聞
可以講咩?

講足總盃

而家都無新J聞
可以講咩?

講足總盃

盃仔有咩好講
人地做左歐洲霸主啊

而家都無新J聞
可以講咩?

講足總盃

盃仔有咩好講
人地做左歐洲霸主啊

攞埋就真係雙冠

而家都無新J聞
可以講咩?

講足總盃

我覺得安會有正選

而家都無新J聞
可以講咩?

講足總盃

我覺得安會有正選

正前大唔大機會出亞衣
其實歐霸全名係咩
比高登連登洗左腦叫歐洲霸氣杯

而家都無新J聞
可以講咩?

講足總盃

我覺得安會有正選

正前大唔大機會出亞衣

我估都係個11個
係中間唔知cesc定係matic正選
我會想cesc正選多d
其實歐霸全名係咩

咪歐霸囉 食europa個音咋
其實歐霸全名係咩

咁歐聯都叫歐洲聯賽冠軍杯啦

而家都無新J聞
可以講咩?

講足總盃

我覺得安會有正選

正前大唔大機會出亞衣

我估都係個11個
我會想cesc正選多d

Cesc 一黎倒戈二黎要佢派牌

而家都無新J聞
可以講咩?

講足總盃

我覺得安會有正選

正前大唔大機會出亞衣

我估都係個11個
我會想cesc正選多d

Cesc 一黎倒戈二黎要佢派牌

都係出馬迪先多
其實歐霸全名係咩

咁歐聯都叫歐洲聯賽冠軍杯啦

歐洲足協歐霸盃(UEFA Europa League)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞