[Uaena] IU 討論區 (9) - GB 後的濟州退休真人show

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
見到新聞,話咁快師太聽日就做完童工,正式返屋企抖暑/等過年...
見到新聞,話咁快師太聽日就做完童工,正式返屋企抖暑/等過年...

做乜童工呀... 根本就邊做邊hea嘆世界...

娘娘好似啲馬咁...

做乜童工呀... 根本就邊做邊hea嘆世界...

濟洲島渡假完,等去下一度...

娘娘好似啲馬咁...

重歎過歐洲跑G1嗰啲,一年都見唔到佢幾多次...

娘娘好似啲馬咁...

歎還歎唔好退役就得啦

巴打睇來有睇下馬咁喎

娘娘好似啲馬咁...

歎還歎唔好退役就得啦

巴打睇來有睇下馬咁喎

退役 = 做 broodmare...

馬就睇咗好多年喇...82年開始睇。不過近十年無點睇本地馬,係大賽先留意下。外國反而會跟貼啲。舊年去完葉森打比,今年會去睇育馬者盃~
https://youtu.be/cHbNaFNoHCY
唱下歌咪幾好... 跳乜鬼舞呀...

好聽到癡線, 估唔到同PSY合作個化學作用會咁強大

娘娘果然係娘娘

新聞話 PD 表示預計有12集的份量

夠12集嘅份量,即係諗住一次派夠糧,今年可以收工。

12集,每集出三分鐘,完

12集,每集出三分鐘,完

「姑念你哋尚算忠心,響本座打榜之時出錢出力,本座宜家就賜你哋36分鐘軍糧,直到本座下次出關為止。宜家閉關靜修,你哋退下啦!」
深潛完上下水先
「姑念你哋尚算忠心,響本座打榜之時出錢出力,本座宜家就賜你哋36分鐘軍糧,直到本座下次出關為止。宜家閉關靜修,你哋退下啦!」

多謝晒呢36分鐘

多謝晒呢36分鐘

師太/娘娘:「平身,退下啦。」(向外揮手示意)

打完工返歸啦...

多謝晒呢36分鐘

師太/娘娘:「平身,退下啦。」(向外揮手示意)

聖上既大恩大德
小人此身沒齒難忘

打完工返歸啦...

頭兩幅相,早期面圓少少個樣返咗嚟~

頭兩幅相,早期面圓少少個樣返咗嚟~

都話咗邊係去打工呀...
呢D 就係嘆世界好食好住既證明黎...

呢個又係乜表情黎....
IU世界第一!

呢個又係乜表情黎....

IU世界第一!

呢位巴打好耐無見囉喎!!
IU世界第一
http://m.news1.kr/articles/?3008440

預定六月尾七月頭有得睇娘娘點樣嘆住打工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞