[Uaena] IU 討論區 (9) - GB 後的濟州退休真人show

1001 回覆
24 Like 11 Dislike

你重遲過我...好明顯已經芯在啤啤,不在娘娘鳥~~

娘娘上咗神台架啦... 俾D 機會班細架啦...

娘娘上咗神台架啦... 俾D 機會班架啦...

http://68.media.tumblr.com/0c7b60ae1bb03bd357e06ee0ea12e64f/tumblr_np8fz7kUfH1uwvoh6o6_r1_400.gif
「喂,我重細過高祖0架喎!」

娘娘上咗神台架啦... 俾D 機會班架啦...

[/quote]
前輩俾下面啦...

前輩俾下面啦... [/quote]

「你唔愛我喇...嗚嗚嗚...」

前輩俾下面啦...

[/quote]

c 已 bin....

前輩俾下面啦...

說甚麼都是red_velvet.jpg[/quote]

c 已 bin....

「留低一隻手一隻腳同所有啤啤商品,就放你返去!」
講講下都唔記得搞。聽日搞
整完daum ID acc
之後要整d咩
之後要整d咩

melon ticket acc
[img]https://68.media.tumblr.com/476e7b26885b454cab22244c43ddc425/tumblr_onmvusizOH1sy8x5ho2_500.gif[]
「留低一隻手一隻腳同所有啤啤商品,就放你返去!」

我交咗會費架啦,咁都仲要斬?
之後要整d咩

melon ticket acc

搞掂埋 之黎係個網比錢就得?

Daum去左iu個page要答問題但唔識搞

唔使入 cafe 架...
cafe 你要做咗實名認證先入到

整咗 daum ID 之後去melon ticket 俾錢就得架啦...
求大神們有邊隻碟/歌必聽
尋晚瞓唔到,上youtube聽聽到IU首Through the night

神對我太好了
尋晚瞓唔到,上youtube聽聽到IU首Through the night

神對我太好了

隻隻都聽

神對我太好了

隻隻都聽

you and i
good day
bad day
raindrop
in a room alone
shoes
every end of the day
everything is alright
palette
black out
jam jam
mia
last fantasy
zeze
不能盡錄

神對我太好了

巴打你之前無聽娘娘既歌?

神對我太好了

之前我最愛娘娘既歌係 The story only I didn't know
不過而家已經變左 Through the night

神對我太好了

隻隻都聽

you and i
good day
bad day
raindrop
in a room alone
shoes
every end of the day
everything is alright
palette
black out
jam jam
mia
last fantasy
zeze
不能盡錄

Voice mail
Friday
Heart
My old story
Meaning of you
Knees

唔使入 cafe 架...
cafe 你要做咗實名認證先入到

整咗 daum ID 之後去melon ticket 俾錢就得架啦...

唔該

神對我太好了

聽哂成隻新專輯 palette 先啦

神對我太好了

聽過Good day咁,當時印象唔係太深刻

神對我太好了

聽過Good day咁,當時印象唔係太深刻

咦,巴打好熟口面喎
歡迎加入娘娘大軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞