[Uaena] IU 討論區 (9) - GB 後的濟州退休真人show

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
上網搵咩keyword
想入坑儲

上ebay search 下 IU 就有架啦…
上網搵咩keyword
想入坑儲

上ebay search 下 IU 就有架啦…

有好多唔關事
冇飯推post
有點樣既artist 就有點樣既粉

無錯,娘娘CB完就潛晒水

無錯,娘娘CB完就潛晒水

25/6都係十日後啫...到時大家又會浮一浮上嚟0架喇~

上水睇一睇三分鐘 hea 爆打工妹... 完...
推推推 iu bb世界第一

明明就係睇娘娘食野
例子: IUTV 都係不停講食野
看不見IU笑我怎麼睡得著
Push

明明就係睇娘娘食野
例子: IUTV 都係不停講食野

娘娘已經完全進入養生mode

CB完係咁架啦…
又話下半年好忙… 忙d咩呀?

聽下其他歌睇下其他團你應該會訓得著

CB完係咁架啦…
又話下半年好忙… 忙d咩呀?

忙住搵邊度啲野好食

忠於娘娘 不了
IU是我唯一想要的了解

忠於娘娘 不了
IU是我唯一想要的了解

忠於娘娘 不了
IU是我唯一想要的了解

忠於娘娘 不了
IU是我唯一想要的了解

忠於娘娘 不了
IU是我唯一想要的了解

金秀賢變身賭場老大耍壞 「3大女神」驚喜客串助陣

雪莉電影中飾演VVIP復健醫院的復健治療師,將與金秀賢共譜戀曲,兩人片中將有火辣床戲。而IU與秀智也義氣相挺金秀賢,3人因韓劇《夢想起飛Dream High》相識,友誼延伸到戲外,為了金時隔3年回歸大銀幕之作,特別出演咖上一角助陣。
http://star.ettoday.net/news/946024?from=fb_et_korea

娘娘幫秀腎做茄喱啡
娘娘幫秀腎做茄喱啡

路人甲
娘娘幫秀腎做茄喱啡

路人甲

可能係有佢個樣嘅燒酒樽同廣告海報出現,已經等於客串咗...
娘娘幫秀腎做茄喱啡

路人甲

娘娘幫秀腎做茄喱啡

路人甲

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞