[Uaena] IU 討論區 (9) - GB 後的濟州退休真人show

1001 回覆
24 Like 11 Dislike

娘娘咁鍾意對支咪出去...
有冇諗過班路人唔識唱..

搞氣氛既野你識條...

睇片其實差唔多全場大合唱咁濟

我諗泡菜嘅路人都總會識唱幾句

你估係香港咁前排係內部vip飛咩?台灣都無呢樣,前排點都係忠粉識唱既
最後係咪無出jam jam mv

jam jam 一早講咗話無 MV
只係拍 ending scene MV 順便拍埋條 teaser 咋
你估係香港咁前排係內部vip飛咩?台灣都無呢樣,前排點都係忠粉識唱既

嗰次娘娘都話見坐前排d 人無乜反應

嗰次娘娘都話見坐前排d 人無乜反應

主辦唔比中間都比左右半邊前排丫,一個得幾個邊夠路人飯多 香港果站又拎多少少紙印和唱攻略

主辦唔比中間都比左右半邊前排丫,一個得幾個邊夠路人飯多 香港果站又拎多少少紙印和唱攻略

下次娘娘再黎我都唔知仲搞唔搞好...
我唔想你地坐埋D 垃圾位....

無U巴搞無位坐架我地

無U巴搞無位坐架我地

Agger

無U巴搞無位坐架我地

Agger

坐偏些少,起碼都叫夠前,已經好好喇~~~

無U巴搞無位坐架我地

Agger

有冇咁嚴重呀?
娘娘D 飛唔會好難買啫

都唔前啦.... 偏之餘仲要第七八行先俾我...
幫佢地散飛仲要俾D 咁既位我... 過份咗少少囉...

都唔前啦.... 偏之餘仲要第七八行先俾我...
幫佢地散飛仲要俾D 咁既位我... 過份咗少少囉...

我由第一年睇Showcase已經領教過
好想直接買韓場飛睇
但係又唔識買

我由第一年睇Showcase已經領教過
好想直接買韓場飛睇
但係又唔識買

韓場買飛其實唔難...
Interpark, Melon ticket 都有中英版網頁賣飛
不過如果到時淨係開放韓文版網頁賣飛又係GG....
到時黃牛見啦...

無U巴搞無位坐架我地

Agger

有冇咁嚴重呀?
娘娘D 飛唔會好難買啫

唔係難唔難問題,係跟U巴買好似同一班人坐埋一齊感覺好啲

無U巴搞無位坐架我地

Agger

有冇咁嚴重呀?
娘娘D 飛唔會好難買啫

同感
跟U巴買唔知點解個心定好多
証明真唱冇咪咀

佢唱d歌已經唔使點跳舞…
根本無需要咪嘴

同感

下次試下跟某站買嘛

同感

下次試下跟某站買嘛

不了 買牛牛都唔跟

同感

下次試下跟某站買嘛

不了 買牛牛都唔跟

有時會諗,間公司負責呢壇嘢嘅人是咪某站成員...
有時會諗,間公司負責呢壇嘢嘅人是咪某站成員...

我只會話佢地係熟
不了 買牛牛都唔跟

呢位巴打係未又有d 不愉快經歷?
不了 買牛牛都唔跟

呢位巴打係未又有d 不愉快經歷?

有 朋友 加三舊 最後坐十幾行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞