[Uaena] IU 討論區 (9) - GB 後的濟州退休真人show

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
個個daum整左實名制同唔整有咩分別?
係咪唔整都得
求大神們有邊隻碟/歌必聽
尋晚瞓唔到,上youtube聽聽到IU首Through the night

神對我太好了

隻隻都聽

you and i
good day
bad day
raindrop
in a room alone
shoes
every end of the day
everything is alright
palette
black out
jam jam
mia
last fantasy
zeze
不能盡錄

Voice mail
Friday
Heart
My old story
Meaning of you
Knees

未得閒聽返 last fantasy 之前果D啲
係咪唔整都得

整咗可以入娘娘fancafe
fancafe 只係一個俾班飯聚下吹水既地方,隨你入唔入都得
係咪唔整都得

整咗可以入娘娘fancafe
fancafe 只係一個俾班飯聚下吹水既地方,隨你入唔入都得

即係同連登post冇咩分別?
即係同連登post冇咩分別?

咁有既…
娘娘得閒咪上fancafe留個言引你班兵囉…
但係只有高級兵先可以留返言俾娘娘…
其他兵仔係得個望字
終於交左會費
尋晚瞓唔到,上youtube聽聽到IU首Through the night

神對我太好了

巴打你之前無聽娘娘既歌?

聽過Good day咁,當時印象唔係太深刻

咦,巴打好熟口面喎
歡迎加入娘娘大軍

養大隻妹仲要養多個娘娘,會窮

神對我太好了

咦,巴打好熟口面喎
歡迎加入娘娘大軍

呢位巴打放心...solo歌手,經濟實惠好多。而且慣性潛水,服役時間唔多0架~~

我養多五個都係咁啦....
娘娘大把錢唔使我地養已經算好啦....

呢位巴打放心...solo歌手,經濟實惠好多。而且慣性潛水,服役時間唔多0架~~

兩年先CB 一次,抵玩啦!

神對我太好了

咦,巴打好熟口面喎
歡迎加入娘娘大軍

娘娘已經脫離左需要我地養既地步
自己食自己架喇,我地呢啲係叫定期進貢
潛水飯表示夠鐘上水睇點交會費
沒信用卡

7-11 tapngo

google 下點用先
交咗會費。運費真係食水深
U巴幾時開始做埋Biddie?

一時貼錯地方啫...

一時貼錯地方啫...

「芯完一個又一個,梗係想剪哩...」

水洗都唔清啦... 已經俾人bin 到遍體鱗傷...
rock迷表示娘娘出多d 重電結重鼓既歌就好
咁我就唔會咁花心走左去
rock迷表示娘娘出多d 重電結重鼓既歌就好
咁我就唔會咁花心走左去

同把聲唔夾喎

Leon算唔算

終於上水見人啦…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞