[Uaena] IU 討論區 (9) - GB 後的濟州退休真人show

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
娘娘戶口個數字自動增長

話說啱啱同同事食飯講開佢前排去韓國玩…

同事:而家通街都見到 IU 喎,淨係間間餐廳都有佢個樣喺度

我:係呀,全國最高銷量燒酒代言嘛…
佢淨係拍廣告都搵夠啦… 代言嗰d 都係大牌子,佢退得休唔使撈架啦…
娘娘戶口個數字自動增長

佢淨係拍廣告都搵夠啦… 代言嗰d 都係大牌子,佢退得休唔使撈架啦…

Sony代言精品都賺夠
娘娘戶口個數字自動增長

基本上,燒酒海報大約一半係佢,另外三分之一左右係朴寶英,之後剩低至其他人。單係呢個應該一年10-15億won走唔甩~
娘娘戶口個數字自動增長

基本上,燒酒海報大約一半係佢,另外三分之一左右係朴寶英,之後剩低至其他人。單係呢個應該一年10-15億won走唔甩~

IU一個都夠做
https://youtu.be/8YX66NcjFz8
軍隊入面應該都有好多癡線佬
https://youtu.be/8YX66NcjFz8
軍隊入面應該都有好多癡線佬

劉時鎮呢
娘娘戶口個數字自動增長

IU一個都夠做

我唔飲燒酒都買幾支返黎擺
推推

終於…
肯上水派下糧啦…
好cute

終於…
肯上水派下糧啦…

似乎係大碟慶功旅行?
似乎係大碟慶功旅行?

幾時都話打娘娘工係最嘆架啦…
有得食又有得玩
潛水飯上下水先
似乎係大碟慶功旅行?

有得食又有得玩

唔知有冇拍 IU TV 呢
似乎係大碟慶功旅行?

有得食又有得玩

食野重要過影相
人地個個擺哂pose,娘娘都未肯放得筷子
似乎係大碟慶功旅行?

有得食又有得玩

食野重要過影相
人地個個擺哂pose,娘娘都未肯放筷子

終於…
肯上水派下糧啦…

似乎係大碟慶功旅行?

D韓文字係寫乜

終於…
肯上水派下糧啦…

似乎係大碟慶功旅行?

D韓文字係寫乜

字面譯係IU野遊會,我諗就係iu郊遊會既意思

娘娘代言game

終於…
肯上水派下糧啦…

似乎係大碟慶功旅行?

D韓文字係寫乜

好羨慕

終於…
肯上水派下糧啦…

似乎係大碟慶功旅行?

D韓文字係寫乜

好羨慕

娘娘話梗係要玩左先
每日食同玩,間唔中掉兩張相派下糧咁又一日

凌晨三點幾派糧...
多謝晒...
https://www.facebook.com/MOOVHK/videos/10155170607888941/

有得抽下親簽呀... 玩下啦...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞