[Uaena] IU 討論區 (9) - GB 後的濟州退休真人show

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
第4集無啦啦播red flavor 我仲以為唔小心開左iTunes
第4集無啦啦播red flavor 我仲以為唔小心開左iTunes

乜有d咁既事咩?
等我得開再睇下先

入手

邊到搵到

carousell?

Ebay
仲以為iu同sulli已經無乜點聯絡

留名等睇癡線佬話要做隻狗…

留名等睇癡線佬話要做隻狗…

正想講實會有CSL想畀hand hand...

應該會有成班排住隊

應該會有成班排住隊

芯事常識問答題:
有兩條隊,排完可以畀hand hand,一邊係師太,一邊騙徒Joy,揀邊個?

應該會有成班排住隊

芯事常識問答題:
有兩條隊,排完可以畀hand hand,一邊係師太,一邊騙徒Joy,揀邊個?

芯事常識問答題:

唉… 點解要揀呢…
手掌係肉,手背又係肉… 唔好難為我啦…

咩歌黎
https://youtu.be/l8lznSvcbe4

手機game陰陽師主題曲

呢位最佳員工... 訓醒未呀...

呢位最佳員工... 訓醒未呀...

拼噏完上水了 係咪聽日娘娘開海外一期 。。u巴有冇娘娘入伍教學
拼噏完上水了 係咪聽日娘娘開海外一期 。。u巴有冇娘娘入伍教學

Duam ID, melon ticket acc, 信用卡,完!

Duam ID, melon ticket acc, 信用卡,完!

正常都應該要做Plus會員啦
咁支應援棒係咪會寄上門

準備好,一陣進貢~

正常都應該要做Plus會員啦
咁支應援棒係咪會寄上門

會寄海外啦
最緊要係 daum ID acc 同埋 melon ticket acc 跟返護照名就得啦

準備好,一陣進貢~

今次收收埋埋又唔知收咗幾多會費啦....
使唔使入官咖先得。。好似要電話認証?
使唔使入官咖先得。。好似要電話認証?

唔使入官cafe都可以入 fanclub啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞