[Uaena] IU 討論區 (9) - GB 後的濟州退休真人show

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
Official fanclub 個申請page似乎係呢個,韓文版,怕且都係海外飯好難join到...
http://ticket.melon.com/performance/index.htm?prodId=200802

唔係喎,25號會開俾海外飯玩架喎

到時點加入
係咪信用卡就咁俾唔到
想問有無人想要JAPAN DEBUT SINGLE 『Good Day』(初回生産限定盤)(Type A) 利申退左好耐坑 只係想搵到人收 唔會貴
係全新既
掛住聽周董冇理娘娘好耐

聽周董都芯

我就打死都唔追其他女星既
有時望下西野七瀨咁囉)
係咪信用卡就咁俾唔到

如果根據呢個網站個講法,應該有信用卡就得:
https://twitter.com/IUteamstarcandy/status/885804659792764928/photo/1
想問有無人想要JAPAN DEBUT SINGLE 『Good Day』(初回生産限定盤)(Type A) 利申退左好耐坑 只係想搵到人收 唔會貴

有興趣
tg:tcsam

巴打會唔會有photobook
掛住聽周董冇理娘娘好耐

聽周董都芯

我就打死都唔追其他女星既
有時望下西野七瀨咁囉)

我追好幾團now
芯飯我認
我退左都好耐坑了 之前都放晒 幫唔到大家

我追好幾團now
芯飯我認

我欣賞你,芯得就唔怕認

我追好幾團now
芯飯我認

我欣賞你,芯得就唔怕認

呢樣係你點化我既

娘娘無處不在… 咁都俾我見到佢
係未要提我唔好咁芯

娘娘無處不在… 咁都俾我見到佢
係未要提我唔好咁芯

U巴去左追啤啤
U巴去左追啤啤

追三線團夠晒輕鬆嘛

一人女團 成日都要自我應援

귀엽다

「IU 是於2008年成立的一隊韓國女子音樂組合,由1名成員組成,現任成員為李知恩...

...

成員列表
主唱:李知恩
領舞:李知恩
Rapping:李知恩
門面:李知恩
忙內:李知恩...」

又,響首爾搭地鐵同食嘢,基本上都一定見到佢...

入手

入手

邊到搵到

入手

邊到搵到

入手

邊到搵到

carousell?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞