做左裝修咁多年 單位風水真係唔到我唔信

867 回覆
302 Like 1242 Dislike
個走郎好恐怖
地台櫃攪到想大力啲行同跳都唔敢。
J 下都好,J 走廊咩?
我估空氣唔好 容易令啲野殘?

咁長期呼吸啲唔流通嘅空氣都對個人唔好啦
小甜甜好信架, 佢賣啲樓好似都有整啲古怪嘢, 深井呢嗰我覺得陰氣好重
風水路求打和
F1跑道 既樓 係咩意思?
信則有不信則無

信既可以繼續信,唔信既可以繼續唔信

利申:深信
調返轉
係搵得樓豬呢啲垃圾裝修佬裝修
果家人本身都弱智
自然機會率上會更多事發生
照你咁講 寰宇大媽 柏熬灣 High 之戀 荃城燴 影日灣個d咪奶L 曬野 ........
咁佢算唔算到佢死左副身家會爭成咁
荃灣路 個黎個渣
裝修易殘有問題係我經驗黎 因為我去親D 兇宅報價 ,問返個客,好多都係裝修無耐,但係殘撚到HIHI, 睇樓見到唔係原裝裝修,但係好撚殘 ,真係要考慮下

開放式 唔好打開門見灶唔係特別大問題既,

五鬼拍門點化法,要睇個FLOORPLAN
近巴士站
咁好多樓都唔駛住人了
我冇話信定唔信既
咁但係我唔明點解佢唔算六合彩要搞咁多野姐
解唔通囉
咁西南位好唔好?岩岩有屋企人盤左出去 個aa話今年西南好風水
*隔離 sor
九運唔係北面見水,南面見山咩?
想問見山見水係指單位個窗見到?
個個都揾風水師
個個都會發大達
仔女又孝順
仲唔會離婚添
你今日揾咗未呀
你問下香港班有錢佬 邊個唔信 你叻撚得過李嘉誠 ?
CHING認為柴灣啲風水如何?
聽人講好陰
本身間屋細先要整呢D擺野,整完之後間屋既空間就更細..
我情願掉哂D唔常用既野好過整到成屋都係櫃
我曾經有個舊同事,本身結左婚同屋企住,本身個個月搵10萬左右,維持左半左左右。佢就同老婆租左間深水埗舊樓劏房住,住左1個月唔夠自己無端端話想轉工所以辭職,之後份新工做左一個月做唔黎就無做,全年都搵唔到工無做野。

夠左一年之後佢又搬返老家住,之後又搵得番份穩穩定定既工。

我見證住呢個過程,所以唔到我唔信風水
假天花我覺得無咩問題 ,由其廁所有濕氣假天花格左D濕氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞