做左裝修咁多年 單位風水真係唔到我唔信

867 回覆
302 Like 1243 Dislike
請問這是什麼apps?
似rendering+ps
小西灣
請問這是什麼apps?

爸打連post都唔睇 仲點睇風水
有朋友年收入近百萬
都係月租8000住劏房
真係完全諗唔明
人有三衰六旺﹐c fu係我十二三歲時批我行少年運﹐三十後中年開始行衰運已且有唔少劫﹐但話我條命硬頂得住可惜命格沖老竇﹐當時作為公僕嘅老竇面都黑晒﹐踢我去美國親友自生自滅。

03年畢業返香港做船務﹐人功雞碎咁多咪學人炒仙股再炒樓再北上神州繼續炒做生意﹐一直順風順水直至12-13年開始轉差﹐之後生意被封查、大陸拍檔食夾棍、兄弟割蓆派帽、港女反臉分手、朋友雪中送屎、親友落井下石呢啲劇情老是常出現﹐老母得怪病、老竇忽然末期唔夠半年就賣鹹鴨蛋、再加埋交通意外半隻腳踩入棺材﹐黑開有條路真係開始懷疑人生。反正輸無可輸咪跟運程書擺下家宅吹吉避凶風水陣﹐日子總算過得好番啲。
求其搵個演員做場戲D傻仔就信到十足十
LM
你比間風水屋我唔係改命?

我數值化比你睇

本身我幸運值20,
如果我乜都唔做, 我死個刻都係20
你比間風水屋我, 幸運+80
我死之前我都係幸運100
我因為幸運左, 之後中左六合彩

咁又唔叫改命?
好難用

係咁卡住

依家卡緊5/9

搵唔到未定義區域
之前買樓睇左好多單位,其中一個單位係一手裝修徐晃用梗N年前既磁磚成間屋極殘舊。 果一下真係冇晒好感,而且個價仲要比估計高少少。

最後我將幾個單位比識風水同有陰陽眼既朋友睇,佢叫我唔好貪平買尺價平果個D,最後買左殘果個單位,因為風水好D。神奇既事黎啦,住左入去冇耐買六合彩中左幾萬蚊,之後股票又賺錢,仲升職加人工。 (係果期真係好旺。)
Ching 加個tg ok 嗎?
個app 卡左關唔太識搞🙏🏻
@happynewyeaar
玉帶環腰係咪駿發花園嗰種?
西斜夠光猛其實唔係太差
不過一定唔可以西北
咁唔講,你出番去咪撚柒睇
死弱智
即時block 一件
信則有﹐不信則無。風水只係輔助或者引導﹐核心都係要靠自己行出過未來。當然﹐社會裡有唔少江湖術士呃飯食﹐例如XX法正驅魔淫、假泰婆養鬼仔﹐隔離台班神化撚直頭雞到聽埋郭嘉、兩宋、大廬之流﹐明明係數據撚走去扮術士搭棚搵water fish。

真正c fu嗰啲點會開檔做生意﹐有時間都去修道積福升呢啦
一定會好d 啦, 隔一隔d 油煙,
唔好睇少d酒煙, 長期就好似d3手煙咁,
積左係d 野上面
好呀 即刻買先
訓教對住個廚房其實都唔係咁開胃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞