做左裝修咁多年 單位風水真係唔到我唔信

867 回覆
302 Like 1243 Dislike
利申,老逗做量子力學研究,都會信風水,冇衝突
連樓都買唔起又點計
呢道大把清一定叻過佢啦!廣東話、學歷、屙尿射過街甚至長命過佢,佢係叻但亦好狠
連登真多迷信L
原來依家裝修附送全家健康財攻狀況跟進服務

間屋唔係對正啲天橋或貼近公路
啲鄰居正正常常
自己間屋夠光猛整潔就ok la

啲人住到間屋垃圾屋咁
勁多小強又亂到仆街
健康都唔會好啦
唔係個個單位望住跑道,對公園對海果啲咪冇事
正北見水
正南見山
太多小學生, 無辦法
原來香港既有錢人係因為買咗一間風水好嘅屋而致富
正 fat fat la
風水唔係剩講錢既唔好咁無知
凡係設計到廁門對大門, 或者廁所在全屋正中果d 屋, 真係整出來害人的
有料嘅風水真係準到你唔可以唔信
我個fd跟佢老母算命
話佢一定生仔 驗完真係仔
又話個仔好旺佢 佢陀緊小朋友開始身家翻左幾倍
到個仔出世 買左兩層樓 全部錢自己搵翻黎
婚姻 屋企都算得好準 聽到都打冷震
門口向北窗向南見水
定係
窗向北門口向南見水?
其實好搵笨,想唔係五門歸心,就要有走廊,但一有走廊就會畀人話唔實用,地方唔見駛

其實我幾鍾意有走廊既屋
風咩水咩師, 只係古代天文地理學科行歪左再搭埋D九流術士形成既體系
靠呃D無知婦孺同埋錢太多冇定洗既人生存
Openkitchen 所以對住就係床

方向類似咁 但冇咁埋

加埋岩岩入住冇拜到四角
唔知會唔會因為咁呢
點睇呀?
心?咩係心?
就擺張圖學得識,解放軍啲艦空母艦應該多到可以駁去加州,台積電啲生意全部俾華為搶哂
屋企有啲事,所以唔係打算長住
其實係真,好簡單,一開門入屋,間屋俾到你咩感覺,就知間間掂唔掂

試過睇盤,一出電梯企分層走廊已經唔舒服,入到屋周身唔自在,好想快d走,呢d盤,幾平都無用
住得舒服樣樣嘢嘅細節位都fit未風水好囉
其實有時覺得風水都係統計學一種
同小小科學根據, 好似咩廁所唔好對床頭果啲
其實都好合理..有細菌架麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞