同男朋友一齊咗四年。。。。

530 回覆
97 Like 490 Dislike
你逼人分手就話人同你講分手
笑L死模擬炒股?玩game咁學到乜L嘢?
你可以揀
無嘢,你厭棄佢窮,就走啦
襯後生,盡快攪大個肚,迫佢結婚,佢就會為家庭生性了,如果都仲唔生性咪離婚囉,自己養大個仔,咁簡單唔係要人教呀?
哈~又一pair準備分手 開心
條仔住居屋,老豆有半層樓收緊租
無本炒咩股創咩業
同埋講到包賺咁
都係窮 ,樓唔係男友,家產要等幾十年先有得分
咪又係窮。
想講,你都係唔好比時間佢,因為佢仲未識諗,吊兒郎當。你比一年時間佢除你都抵得諗..如果唔係你諗番轉頭會覺得自己on9做咩比時間睇住佢原地原不動。
你介意就直接同佢講,唔好晒大家時間
冇本想炒股=on9
同朋友做生意錢都冇=on9
冇咁大個頭唔好戴咁大頂帽,中學識到而家都可以係生意上炒獲金到頭黎反面唔洗做
利申:過來人
曲直唔洗講明呀嘛,如果佢跟,佢真係好on9囉,不過女人真係會咁做,以為結咗婚,生埋仔,個男人就會變
一直玩模擬倉玩到80歲啦
叫你男朋友做庇護工場入筷子啦做做下佢會覺得呢到先係佢嘅歸宿,從此生性唔再發白日夢
我模擬倉有幾個億
有冇興趣跟我
過來人
呢種人一定要分手
我就係同你處境一樣仲衰比佢氹到結埋婚最後都要離婚
想知再講
炒股唔係問題,但炒模擬倉真係笑咗,炒模擬倉炒到唔肯搵full time更加唔知做乜…咁不如佢搵個模擬女友好過啦
樓主唔好再覆個痴線佬啦
一早block左佢
第一句係廢話嚟
炒股有咩學
上黎跟媽咪麵買佢對家,一年財自啦
可能有啲人係得把口,但唔可以否認個個都係咁
我見好多/自己都曾經係呢類人所以先會咁樣講
我嘅見解就咁 屌都屌得細力d
Fg 之後到30歲係男人奠定事業基礎嘅黃金期 對女人黎講就更加重要 係感情事業都要!

佢浪費時間,浪費好過唔少人嘅背景由得佢 我自己背景都唔算差 起碼屋企有車有樓有間公司仔我畢業唔洗還學貸,但就因為咁我更加要利用自己嘅背景而唔係浪費時間 咁係人嘅問題同佢背景好唔好冇關係

炒股冇問題 year2到依家我都炒左7年 有賺有蝕但係都總算挨近7位數。模擬倉同真倉完全係兩回事 淨係玩模擬倉根本就逃避緊現實 喺自己個模擬倉到打飛機 就算你打到出神入化都冇撚用

一句講晒:條仔浪費時間資源由得佢 浪費你自己嘅時間先係重點 女仔嘅時間重要好多
咪屈 人地仲係處黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞