同男朋友一齊咗四年。。。。

530 回覆
97 Like 490 Dislike
佢個朋友應該都係D乜都唔識既野..
冇交過mpf record 都夠膽寫...係咪4年出現金糧, 檯底果D
咁我又唔係餐餐都請佢嘅,俾又唔係俾得多錢佢,大約total 幾千蚊姐
起身返工見到個post, 食埋個早餐返來十幾頁樓主仲話想俾多1年
睇來你既青春都唔係好寶貴姐
不如你一直support佢到35歲, 糟糠之妻吖
佢話佢唔想一世都就係揾幾萬蚊生活

留意返 搵幾萬唔到搵萬幾

叫佢係搵到幾萬先咁風流啦

Btw早走早著啦 除非你想請軟飯佢食過世就另計
佢個朋友係咪叫葉天?
佢人生到底有乜目標

乜都聽哂個frd講
自己唔諗下合唔合理
CV作到有工作經驗有咩用
一返ft露哂底喇

到你廿尾想穩定落嚟嘅時候
佢肯定仲on99咁
玩四年模擬倉都幾好耐性
所以我咪提樓主:
咁你要唸清楚,大家一齊到30歲,大吉利是散左,你係30中女,佢仲係30壯年男,你會好蝕
你有有睇清楚嫁?
叫你條仔收嗲
真係愛就點都會為對方克服所以野
佢講到咁就根本唔夠愛你
佢愛自己、諗自己多啲
又一隻臭雞
Cut loss,你已經浪費左四年
佢能唔能夠大富大貴都未知
可能佢男朋友一有錢即刻一腳伸走佢
都已經四年對到厭,加上男人一有錢就會身痕
所以無論咩結果,樓主最好都係同佢分手
臭雞
一睇就知又係啲女人嗌分手先
女人唔腳踏實地可靠咩
佢身家得幾萬啫
如果呢4年佢有返full time 當$15000個月都累積有72萬, 拎住呢筆錢已經可以用嚟發大去炒股或者同朋友夾錢創業
幫人教仔好花時間,趁後生快啲走

認真
係炒股就炒真錢啦 炒模擬倉有撚用咩係人都贏啦
咁大個人諗法仲咁天真唔好哂時間
建議樓豬搵過個
同埋我都唔係幾接受到條女比錢個男人洗條女係富婆例外
Sorry,佢係嗌
諗起我朋友,當年佢畢業第一年就問老母借一百萬黎炒股,第二年炒炒下真係比佢變咗兩百萬出黎。
然後兩三年後自己開咗間街坊補習社。
宜家佢到三十幾歲,加埋打過唔夠一年工。
算吧啦邊個信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞