同男朋友一齊咗四年。。。。

530 回覆
97 Like 490 Dislike
所以呢? 連CV都可以做假 你條仔可以有咩作為?

更何況 一間勁公司嘅interviewer唔會試唔出嗰四年係咪真係有做過嘢囉 如果個interviewer真係睇唔出 應該都唔會係比得起幾萬蚊人工去請你條仔嫁啦

同埋你哋班契弟 成日幫佢諗藉口 冇錢又俾錢佢洗 冇工返又幫佢寫CV 咁鼓勵佢去hea 條友點會有心做嘢
住居屋,佢屋企一幢私數收租。但佢幢私樓係佢屋企同一個親戚夾錢買返黎收租。
痴線,懶就懶啦,創業炒股同返工有咩沖突呀,調返轉頭諗你唔返工賺到第一桶金,點樣去創業投資,人哋巴菲特屋企有米先可以成世靠炒股致富,叫你男友清醒下
Ps. 我咪夠係一邊返工一邊創業投資,你冇錢點去搞咁多野,除非屋企本身有錢
你老豆叫你騎牛搵馬,直接搵個創完業識炒股既
再唔係直接溝左佢個有錢朋友啦,解決問題
年輕真係好 24年仲後生
利申 27歲 0存款 人生好失敗
叫佢問個FRIEND借十皮實戰
其實你都可以出面慢慢搵其他伴侶,搵到咪轉囉,洗乜煩,改變別人,不如改變自己
原來拍拖係一個人既事
擴寛嗰圈子即係點先 叫你騎牛搵馬?
我又覺得唔好咁仆街 你想識其他人就應該同呢個分左手先
唔好做臭雞
依加仲唔分手
唔通養到佢30歲人老豬黃先嚟分手咩
2個都無撚腦
本都冇
炒條春咩
社會垃圾
自視過高
佢老豆老母點忍佢
係我囝一早踢佢出門口
幾萬憑佢既料應該2 萬蚊既工都揾唔到喎
你KEEP住唔分手
佢KEEP住繼續廢
樓主自己諗
好彩用模疑倉
快啲分手,條毒撚買單咪好囉老咗冇人要㗎
萬幾蚊
你叫佢同佢朋友同模擬倉過世啦
得個諗字 想像到將來幾好幾好
但唔做唔搵方法實行
放過自己啦
早走早著啦,你都知有咩將來架啦,就算真係俾佢揾到錢就一定屌鳩你當初睇死佢,點都會係辛苦你自己,同埋炒股最多咪炒一時,佢都冇本點炒一世
無人發現過佢個fd有問題?
做乜鳩係咁教佢男朋友炒股
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞