菲林機問答區 3 (集思廣益)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
未試過toni沖slide 今次交左一筒rdp3俾彩圖麗睇吓質素點
其實最主要都唔係擔心質素 而係toni嘅態度親身去過一次沖 無交帶 scan漏 話咗留筒又冇留 真係冇下次
唔知黑白都係咪交埋比toni
不如彩圖麗接彩6部e6機啦因為咁而搬遠啲都唔緊要
有排等
黑白唔清楚
同一時間我有筒ECN2,佢就話都係交去toni到沖
Toni唔係俾人話鍾意幾時開工先開工咩?
我都有呀 上次嚟過去彩圖麗 但佢竟然講話咩 最衰而家疫情 以前好多客去台灣旅行 都叫埋佢哋帶ecn2過台灣沖 言下之意話台灣沖得好過香港?
所以咪有撚排等佢岀貨囉
全香港得佢做E6
又做埋ecn2

不過點都好
千祈唔好貪快去cfp沖e6
又水漬又花痕
言下之意台灣快過香港
巨東真係得一條友做
啲staff柒嘅
香港啲文青呢,就求鳩其影
影完一堆垃圾就走去沖
隊爆咗巨東個workload
巨東係好賺,但係始終得一對手
開分店接埋彩6部吊掛都未必有人操作到
陣間成村人沖衰岀白片就好笑
唉 點算
一係等到2046 一係就質疑參差
影slide真係好L正....
呢排ecn2 勁多文青舖賣 仲算平(~$50)
但明明ecn2 最煩就係唔多地方會沖
咁真係唔知彩6部吊掛會點 彩圖麗/toni都好都冇人手去做 出面其他舖又冇能力唔識去用
幾耐之前既事?
轉左機沖之後都冇再聽過

寧願去cfp 都唔想去受東尼氣
想請教如果單反大家會推薦Nikon FM2定F3
見價錢差唔多
F3
問咗彩圖麗 證實彩6係全間連printing 都執 部e6機應該人接就拆
黑白就有個本身彩6做嘅師傅自己接咗嚟做 所以彩圖麗會繼續交俾呢個師傅沖
E6同ecn2就剩返toni啦
*冇人接就拆
岩岩買左部f3黎玩
好正
我都心郁郁
巴打用咩鏡
買左支 50 1.8餅鏡岩岩今朝fedex收到
完全係兩個level 黎
fm2 -後備機
f3 - 旗艦機
只有文青鋪同新玩菲林機o既人先會水人買fm2,仲要係炒價
F3有咩勁過fm2

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞