[Howay the Lads] 紐卡素完季賣盤未討論區 (39)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
肥賓返左英國咁耐,都係等收購案有結果先再決定教邊隊
真係心繫我紐
對西咸佢一個就令對面2黃1 紅
正式開審
佢返英國都係得一隊英超搵佢教,仲要係佢最唔想教果隊拖肥
有冇機會贏?
legal battle

大約話美國個唔知乜機構已沒有列PIF入乜盜版名單

睇肥佬牙力有幾勁

最後結果,永續雙肥
其實PIF 唔係新開既公司黎既咩?
肥佬好似好有信心
應該有值博率,唔係都唔哂錢啦
However, in its latest submission to the USTR in January of this year, which has been seen by the PA news agency, the Premier League did not call for Saudi Arabia to be kept on the watchlist - even though fellow rights holders UEFA and LaLiga did.

The Premier League has declined to comment to Sky Sports News on the letter, which states the league had chosen in its 2021 submission to focus on copyright over the internet, calling for China to be kept on the priority watchlist and for Iraq and Hong Kong to be added to it.

肥賓真係唔教拖肥respect
真係返黎等沙地
未必既...

但一定好過某紐卡素球迷標榜由細都大都係紐卡素fans但走去教新特蘭

仲要敗走果下柒
唔好怪佢
TILL WE DIE
呢d 係講成個國家,咁佢d 國民/王子有某間公司股份出去買野又唔得既,唔得就應該唔好俾佢開嗰間公司

btw, 做乜highlight Hong Kong, 明明中國已經包左,拉得
今次我撐肥佬啦!
大約幾時有結果?
洗唔洗一兩個月?
就係紐迷先專登過去整衰黑貓,一定係,除非唔係
應該又係無結果
其實今次真係關肥佬差事咩
賽會成年都無結果
唔係收左錢唔做野真係無人信
舒亞,麥巴布
gogogo
瑞士個領隊都唔撚識波

將schar擺咁後
中鋒嚟講schar 勁過屎廢路域9條街
個7號幾勁,乜水
舒亞差啲入波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞