[Howay the Lads] 紐卡素完季賣盤未討論區 (39)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Everton boss Rafa Benitez monitoring the situation of Newcastle United midfielder Sean Longstaff

送埋光頭比你啦
老舒:修咸頓→布力般流浪→紐卡素
太空人:紐卡素→布力般流浪→修咸頓 (唔計外借)

唔好射爆我地
先借後賣又點話
Blackburn Rovers
@Rovers
·
1h
Trade mark sign Tony Mowbray has confirmed in his pre-match press conference that a fee has been agreed with Southampton for the sale of Adam Armstrong.

The player will now travel down to the south coast to finalise the move.
有咩人買左, 下星期都開始
感動
太空人15m轉會費
扣返當初布力般1.8m買返黎即係有13.2m profit
13.2m我地拎4成即係5.28m

其實都拎得返幾多錢下
可能因為咁先唔買佢,等其他球會買
Watts借去韋根
又多隊對手爭降班
Lm
曼聯宣布同中堅杜安薛比續約至2023年6月之後,隨即將佢外借去阿士東維拉,為期一季,紅魔鬼主帥蘇斯克查認為呢位23歲新星可以喺維拉獲得更多上陣機會,吸取實戰經驗。

阿士東維拉借用杜安薛比後,發表聲明:「好高興宣布從曼聯借用杜安薛比,2019年佢有份協助球隊重返英超。」杜安薛比曾於2017/18及18/19年球季,被曼聯外借去維拉,並協助球隊升上英超,可以話係維拉嘅福星。

身高1米85嘅杜安薛比曾經係曼聯青年軍隊長,上年10月歐聯首場分組賽作客PSG,佢取代受傷缺陣嘅哈利馬古尼,以正選上陣,多次成功攔截麥巴比突破,令呢位法國國腳冇晒符。

不過,曼聯今夏簽入皇馬中堅華拉尼,杜安薛比難有上陣機會,將外借佢去維拉,有助佢成長。
岩士唐真係英冠料咩
肥佬又然
睇佢進步幾大
𡃁仔果陣係紐後備出場既表現慘不忍睹
嗰陣得16 17歲
柏祖都算俾好多機會佢
無記錯對獌試過踢正選
如果上年賣到盤 美斯今日就係加盟紐卡素
如果
所以要睇下佢進步有幾大
佢果陣又無腳法又唔撞得 紙板人咁
FF下都唔得

不過永遠只能FF對身體唔太好
美欺不了,巴菜去到歐聯都食蕉

要J只得麥包同夏蘭
繼續FF啦

我地只有肥布同頓哥
等於當年曼城咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞