[Howay the Lads] 紐卡素完季賣盤未討論區 (39)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

#nufc finish 12th and better last season's points tally with 45.

永續肥布
支持新帖
想讚兩個人

舒維:呢兩場真係勤力咗好多,仲殺咗唔少波,可以話係佢加盟以黎最勤力既一段時間

費南迪斯:呢兩場比我感覺有一種穩如泰山既感覺,呢種安全感真係好耐無中堅比到我,希望佢keep住+球會同佢續約

今季收購應該都係得一個目標:洛哥,其他位置節
都有人滿之患,fill唔到球員落去
舒維成季無用過力,汗都無乜出過先有氣呢場發揮咋
今季成條中場佢踢得最差囉,攻守都廢

PS肥佬可唔可以借軒神同基狗俾富咸幫佢地升班見到柏加個樣好sad
點解最後12碼會俾schar射
大米表示,乜咁啱呀陳生
留名
我覺得要買返個防中替補
我都想問明明列治博到
係國家隊都係schar 次次都好冷靜
護到級先勤力踢靠佢真係死得
正想咁講

總之中場中2個位一定要買人

下屆仲出光頭,我敢寫包單降硬班,今屆係尾3個幾隊太差

我地只係無差中無咁差咋
布魯士仲話會買3-4個人

買完都reg唔到啦咁多人
有錢買先算啦
傳聞我們只得12m買人, 希望不是真
實會清人啦,atsu已經可以送走(如果有人肯收留)
atsu本身都已經無reg佢係耶連走咗佢先入到名單
佢同黑沙維應該黎緊自由身走人
基9 卡佬 F費 梅菲 呢幾個唔知會點
人滿只要麥明詩同威爾遜一傷,紐已經唔使踢
後防兩隻翼衛就要踢五後防先合格,中堅除咗費南迪斯,其他都唔穩
中場長期斷開,除咗你上面講光頭民幾場踢得好咗,整體都係差,韋仔買就一定架啦,但佢防守無乜影
最少要買隻中場(除非Hayden踢到全季),一個識入波前鋒,後防都要補強
想讚兩個人

舒維:呢兩場真係勤力咗好多,仲殺咗唔少波,可以話係佢加盟以黎最勤力既一段時間

費南迪斯:呢兩場比我感覺有一種穩如泰山既感覺,呢種安全感真係好耐無中堅比到我,希望佢keep住+球會同佢續約

今季收購應該都係得一個目標:洛哥,其他位置節
都有人滿之患,fill唔到球員落去
人滿只要麥明詩同威爾遜一傷,紐已經唔使踢
後防兩隻翼衛就要踢五後防先合格,中堅除咗費南迪斯,其他都唔穩
中場長期斷開,除咗你上面講光頭呢幾場踢得好咗,整體都係差,韋仔買就一定架啦,但佢防守無乜影
最少要買隻中場(除非Hayden踢到全季),一個識入波前鋒,後防都要補強
maximin一傷隊波即刻唔使踢唔係隊波問題係布魯士問題

你比個有料既領隊揸住呢手牌就算無maximin都唔會踢到季中咁垃圾既成績
同意係布魯士問題,但無咗麥明詩,都真係無人識突破
同埋有料嘅領隊紐過去十年得肥賓一個
領隊問題即係肥佬問題,既然解決唔到肥佬,就惟有寄望佢撞彩買多個好球員返黎,點睇隊波都唔會係人滿(數量可能係)
ryan fraser呢係蘇格蘭同般茅踢到曉飛黎到紐卡素變咗個傻仔
真心覺得一個領隊垃圾係真係可以比更好既球員比佢都可以用到變廢柴

同一個道理,我真心覺得頓哥比肥賓調教都唔會比布魯士教到咁柒樣雖然只係叫無咁柒咁解
當年河生有頓哥咁多上陣機會,會唔會入到5球波
河生果種廢係另一個境界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞