[Howay the Lads] 紐卡素完季賣盤未討論區 (39)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
其實呢場無乜鳩斬,不過真係好單調

進攻下下都係靠murphy走身後波跟住落底傳中
再加上murphy傳出黎d波路數都非常麻麻地,其實對面防守真係無乜威脅

講真對住呢個級數既對手技術點都贏曬,但小範圍既過人好似係一次都無

繼續比呢個垃圾教進攻只能繼續望天打掛,睇下幾時murphy傳十幾球中傳到有一球比到自己前鋒然後自己個前鋒生性射中龍入埋

其實上場有一球真係比murphy出到但係ritchie射得太正中,不過overall係唔滿意,能力高過對面球員咁多但係用埋d咁低效率既進攻方式
Club Update

The main hearing of the arbitration in the case between Newcastle United and the Premier League has regrettably now been adjourned until early 2022 due to issues with the disclosure of evidence.

今季賣盤無望

英超我屌你老母臭閪
又係冇原因?
due to issues with the disclosure of evidence.

dklm
ching仲有期望
賣盤係每半年一次笑話黎
今次唔關肥佬事了 英超賤到
https://youtu.be/wYn7Muk5C3A

下年世盃賣盤,足球熱
點解覺得下季一定賣到盤

英超賽會可以打贏官司嫁喎
屌肥賓1.5m簽兩隻翼一個龍真係好撚抵
法律係俾有錢人嘅玩意
佢ig出左個post話咩blessed Eid Ai adha 係想表達啲咩呀?你地知唔知呀
類似係叫你著返條褲咪再幻想收購既意思
屌你班球探團隊係咪high大咗又買北歐兵

人地有靚貨都留曬比賓福特啦,ajer又唔爭
賓仔主要買丹麥兵姐
我哋啲北歐兵好似無乜成才過......
對上果個係咪路雲克蘭斯
阿jer
唉屌
啊jer去細會都唔黎我地度
連Lemina都爭輸俾尼斯
跟個廢西上司19老細正常人都唔會想黎
呢件爭輸仲好,睇富咸佢廢到仆街
Lejxxxxxx其實真係唔差

唔明點解會踢唔起
踢得最好果排就斷右腳ACL, 之後復出踢一排斷埋左腳
加上佢轉身慢, 柒頭布魯士唔識用佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞