[Howay the Lads] 紐卡素完季賣盤未討論區 (39)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
贏到兩球

今個preseason成績算係咁啦,對兩隊英超隊一勝一負...
基狗對返同level特別醒神
英冠神鋒唔係流,專強姦英冠後防線
Merino無得拎

Ayoze拎兩個杯
洛哥無入阿記最後一場熱身賽既大軍名單
洛哥計埋add on 25m我覺得還可以

太平阿記唔會賣,再比多幾m就做水魚
呢單deal其實都差唔多一定要做半隻水魚鬼叫洛哥打起咗
25m

應該簽完Willock之後已經用哂Budget
由開轉會窗果日好似已經話會將全部畢直轟落佢到其餘就借人
唔計入波其實佢唔係叫做踢得好好但點計都係我地班中場最好果個
一開始話得10m,諗住全部用來俾租借費😹
唔知布仔係咪又賣seafood r到肥佬俾錢
Anyway官宣左先除褲🤟
唔入波踢得幾好都無用
又唔好咁講,中場唔係剩係睇入球數既
上幾季hayden同再上幾季diame都唔係入波好多但都踢得好好
今季咪有Kell Watts同木人新加盟

Lewis著12號?
基爾轉34號?

求其排啫
由比人拎咗九號之後已經放棄咗自己
其他number正正常常喎,再轉都唔奇啦
仆街下季隨時對完toney仲要對armstrong
布力般有無興趣買英冠神鋒返去用下
啱啱續咗約點買
我地用頓哥填數ok?最多唔洗你地補錢
Southampton agree a fee with Blackburn for striker Adam Armstrong. Newcastle to net 40% of the profit from their £1.8m sale three years ago. Personal terms not expected to be a problem.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞